Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı'nda 3 terörist etkisiz!

TÜRKİYE VE DÜNYA GÜNDEMİ 22.12.2022 - 12:52, Güncelleme: 22.12.2022 - 17:21 4957+ kez okundu.
 

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı'nda 3 terörist etkisiz!

Kahraman Komandolar, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde başarılı bir operasyon daha gerçekleştirdi.
  ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıkalmada, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildiği duyuruldu. Bakanlık açıklamasında, huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı girişiminde bulunan 3 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdiğini açıkladı.
Kahraman Komandolar, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde başarılı bir operasyon daha gerçekleştirdi.

 

ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıkalmada, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

Bakanlık açıklamasında, huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı girişiminde bulunan 3 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdiğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.