FATSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

ASAYİŞ 26.06.2022 - 23:52, Güncelleme: 26.06.2022 - 23:52 22869+ kez okundu.
 

FATSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Ordu Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Fatsa’da Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma ve Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama suçu ile ilgili operasyon yapıldı.
      Konu ile ilgili olarak yapılan açıklama şöyle :     Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma ve Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama suçu ile ilgili  İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizce 22/06/2022 tarihi saat 23:30 sıralarında Ordu İlimiz Fatsa İlçesindeki 2 ikamet, 2 işyeri ve 1 araçta yapılan aramalarda;             - 1 adet el yapımı ruhsatsız tabanca,           - 1 adet Smith Wesson marka ruhsatsız tabanca,           - 130 adet 9x19 mm çapında tabanca fişeği,           - 44 adet 38 kalibre tabanca fişeği           - 61 adet farklı renk ve boyutlarda oyun pulu           - 9 adet barbut zarı           - 1 adet el telsizi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili (2) şüpheli gözaltına alınmış, 14 şahıs hakkında da kumar oynamaktan dolayı gerekli işlemlere başlanılmıştır.                    Kamuoyuna saygı ile duyurulur.            ORDU EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ  
Ordu Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Fatsa’da Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma ve Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama suçu ile ilgili operasyon yapıldı.

 

 

 

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklama şöyle :

 

 

Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma ve Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama suçu ile ilgili  İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizce 22/06/2022 tarihi saat 23:30 sıralarında Ordu İlimiz Fatsa İlçesindeki 2 ikamet, 2 işyeri ve 1 araçta yapılan aramalarda;

 

          - 1 adet el yapımı ruhsatsız tabanca,

          - 1 adet Smith Wesson marka ruhsatsız tabanca,

          - 130 adet 9x19 mm çapında tabanca fişeği,

          - 44 adet 38 kalibre tabanca fişeği

          - 61 adet farklı renk ve boyutlarda oyun pulu

          - 9 adet barbut zarı

          - 1 adet el telsizi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili (2) şüpheli gözaltına alınmış, 14 şahıs hakkında da kumar oynamaktan dolayı gerekli işlemlere başlanılmıştır.

 

                 Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

         ORDU EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.