EMNİYETTEN SUÇ ÖRGÜTÜNE BASKIN

ASAYİŞ 01.06.2022 - 22:24, Güncelleme: 01.06.2022 - 22:24 3708+ kez okundu.
 

EMNİYETTEN SUÇ ÖRGÜTÜNE BASKIN

Ordu Emniyet Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklama şöyle :
        Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Ordu Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan planlı/projeli çalışma kapsamında 14 eylem gerçekleştirildiği tespit edilen Suç Örgütüne yönelik;  26.05.2022 günü Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak ve Yönetmek, Suç Örgütüne Üye Olmak, Nitelikli Yağma (Çek Senet Tahsilatçılığı), İşyeri Kurşunlama, Cinsel Saldırı, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Kasten Yaralama, 6136 sayılı Kanuna Muhalefet (Ateşli Silah Bulundurma) ve Silahlı Tehdit suçlarından Ordu ve Giresun illerinde 11 şüpheliye yönelik operasyon gerçekleştirilmiştir. Operasyon kapsamında (10) şüpheli yakalanmış, (1) şüpheli ise cezaevinde tutuklu bulunmaktadır.  Şüphelilerin ikamet ve iş yerlerinde yapılan aramalarda; - 4 adet Tabanca, - 19 Adet (9x19) tabanca fişeği, - 24 Adet değişik ebatlarda bıçak ve balta ele geçirilmiştir. Operasyon kapsamında yakalanarak gözaltına alınan ve tamamlanan işlemleri akabinde 29.05.2022 günü adli makamlara sevk edilen şüphelilerden (4)’ ü TUTUKLANMIŞ, (4)’ ü ADLİ KONTROL ve (3)’ ü Cumhuriyet Başsavcılığınca SERBEST BIRAKILMIŞTIR. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.  
Ordu Emniyet Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklama şöyle :

 

 

 

 

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Ordu Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan planlı/projeli çalışma kapsamında 14 eylem gerçekleştirildiği tespit edilen Suç Örgütüne yönelik; 

26.05.2022 günü Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak ve Yönetmek, Suç Örgütüne Üye Olmak, Nitelikli Yağma (Çek Senet Tahsilatçılığı), İşyeri Kurşunlama, Cinsel Saldırı, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Kasten Yaralama, 6136 sayılı Kanuna Muhalefet (Ateşli Silah Bulundurma) ve Silahlı Tehdit suçlarından Ordu ve Giresun illerinde 11 şüpheliye yönelik operasyon gerçekleştirilmiştir.

Operasyon kapsamında (10) şüpheli yakalanmış, (1) şüpheli ise cezaevinde tutuklu bulunmaktadır.  Şüphelilerin ikamet ve iş yerlerinde yapılan aramalarda;

- 4 adet Tabanca,

- 19 Adet (9x19) tabanca fişeği,

- 24 Adet değişik ebatlarda bıçak ve balta ele geçirilmiştir.

Operasyon kapsamında yakalanarak gözaltına alınan ve tamamlanan işlemleri akabinde 29.05.2022 günü adli makamlara sevk edilen şüphelilerden (4)’ ü TUTUKLANMIŞ, (4)’ ü ADLİ KONTROL ve (3)’ ü Cumhuriyet Başsavcılığınca SERBEST BIRAKILMIŞTIR.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.