BÜYÜKŞEHRİN BENDENSEL ENGELLİ YÜZME SPORCUSU EDA KAYA BİR ŞAMPİYONADA 5 MADALYA KAZANDI

SPOR 19.10.2023 - 16:06, Güncelleme: 19.10.2023 - 16:06 4079+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHRİN BENDENSEL ENGELLİ YÜZME SPORCUSU EDA KAYA BİR ŞAMPİYONADA 5 MADALYA KAZANDI

Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Bedensel Engelliler Yüzme Sporcusu Eda Kaya Bolu’dan 5 madalya ile döndü.
          Para Yüzme Bölge Şampiyonası Paralimpik Yüzme Milli Takım Seçmeleri 1. Vize yarışları 16-17 Ekim tarihleri arasında Bolu’da düzenlendi. 26 kulüp içerisinde 72 sporcunun katıldığı yarışlara Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu Eda Kaya’da katıldı.   S7 kategorisinde mücadele sergileyen Kaya, 100 mt kurbağalamada birinci, 100 mt sırtüstü ve 400 mt serbestte ikinci, 100 mt serbest ve 50 mt sırtüstü de üçüncülük elde etti.   Büyük bir başarı örneği sergileyen Bedensel Engelliler Yüzme Sporcusu Eda Kaya, mücadele sonucunda 1 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalyanın sahibi oldu.      
Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Bedensel Engelliler Yüzme Sporcusu Eda Kaya Bolu’dan 5 madalya ile döndü.

 

 

 

 

 

Para Yüzme Bölge Şampiyonası Paralimpik Yüzme Milli Takım Seçmeleri 1. Vize yarışları 16-17 Ekim tarihleri arasında Bolu’da düzenlendi. 26 kulüp içerisinde 72 sporcunun katıldığı yarışlara Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu Eda Kaya’da katıldı.

 

S7 kategorisinde mücadele sergileyen Kaya, 100 mt kurbağalamada birinci, 100 mt sırtüstü ve 400 mt serbestte ikinci, 100 mt serbest ve 50 mt sırtüstü de üçüncülük elde etti.

 

Büyük bir başarı örneği sergileyen Bedensel Engelliler Yüzme Sporcusu Eda Kaya, mücadele sonucunda 1 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalyanın sahibi oldu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.