DÖRT İLÇEYE BAĞLANTI SAĞLAYACAK

BÖLGE GÜNDEMİ 03.01.2023 - 11:35, Güncelleme: 03.01.2023 - 12:39 2377+ kez okundu.
 

DÖRT İLÇEYE BAĞLANTI SAĞLAYACAK

Ordu’nun Gölköy ilçesinde özlemle beklenen Çetilli, Ahmetli ve Direkli Mahallesi grup yolu sıcak asfalta kavuştu. Toplam uzunluğu 20 km olan güzergahta yol çizgi çalışmaları da tamamlandı.
Ordu’da yıllar süren bir yol hayali daha gerçek oldu. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Gölköy'ün Çetilli, Ahmetli ve Direkli mahallesi grup yolunda sıcak asfalt çalışmaları sona erdi. Güzergah boyunca çizgi çalışmaları yapıldı. Coğrafi olarak engebeli bir yapıya sahip olan bölgedeki ulaşım kalitesi arttı. Gölköy ile birlikte Gürgentepe, Çatalpınar ve Kabataş ilçelerine de bağlantı sağlayan güzergâh ilçeler arasındaki sosyal, kültürel ve ticari yaşama da büyük katkı sağlayacak.   Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yıllar süren bir hayali daha gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.       BAŞKAN GÜLER: “BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN”   Başkan Güler açıklamasında, “Bölge halkının dereyolu olarak tabir ettiği kış ve sisten etkilenmeyecek 20 kilometrelik yolun, son 4 kilometrelik kısmını sıcak asfalta kavuşturduk. Yol çizgi çalışmalarını tamamladık. Bu güzergah aynı zamanda bir ticaret yolu. 4 ilçeyi birbirine bağlayıp Tokat Reşadiye hattını da buraya taşıyacak. Kar yağışı ile birlikte, Gürgentepe-Aybastı hattını kullanmadan, Mesudiye, Reşadiye ve Baydarlı’dan vatandaşlar bu hattı kullanabilecek. Yoğun bir nüfusa hizmet verecek olan grup yolumuz bölgemize hayırlı olsun” dedi.      
Ordu’nun Gölköy ilçesinde özlemle beklenen Çetilli, Ahmetli ve Direkli Mahallesi grup yolu sıcak asfalta kavuştu. Toplam uzunluğu 20 km olan güzergahta yol çizgi çalışmaları da tamamlandı.

Ordu’da yıllar süren bir yol hayali daha gerçek oldu. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Gölköy'ün Çetilli, Ahmetli ve Direkli mahallesi grup yolunda sıcak asfalt çalışmaları sona erdi.

Güzergah boyunca çizgi çalışmaları yapıldı. Coğrafi olarak engebeli bir yapıya sahip olan bölgedeki ulaşım kalitesi arttı. Gölköy ile birlikte Gürgentepe, Çatalpınar ve Kabataş ilçelerine de bağlantı sağlayan güzergâh ilçeler arasındaki sosyal, kültürel ve ticari yaşama da büyük katkı sağlayacak.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yıllar süren bir hayali daha gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 

 

 

BAŞKAN GÜLER: “BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN”

 

Başkan Güler açıklamasında, “Bölge halkının dereyolu olarak tabir ettiği kış ve sisten etkilenmeyecek 20 kilometrelik yolun, son 4 kilometrelik kısmını sıcak asfalta kavuşturduk. Yol çizgi çalışmalarını tamamladık. Bu güzergah aynı zamanda bir ticaret yolu. 4 ilçeyi birbirine bağlayıp Tokat Reşadiye hattını da buraya taşıyacak. Kar yağışı ile birlikte, Gürgentepe-Aybastı hattını kullanmadan, Mesudiye, Reşadiye ve Baydarlı’dan vatandaşlar bu hattı kullanabilecek. Yoğun bir nüfusa hizmet verecek olan grup yolumuz bölgemize hayırlı olsun” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.