ÇOCUKLAR HEM EĞLENİYOR, HEM ÖĞRENİYOR

ÇOCUK 15.08.2023 - 10:30, Güncelleme: 15.08.2023 - 21:26 2388+ kez okundu.
 

ÇOCUKLAR HEM EĞLENİYOR, HEM ÖĞRENİYOR

Ünye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Trafik Eğitim Pisti yaz tatili boyunca çocukların adresi oldu. Trafik işaretleri, üst geçit, yaya geçidi gibi trafikte karşılaşılabilecek birçok eğitici unsurun bulunduğu alanda çocuklar ayrıca akülü araçlarla da hem eğlenceli, hem de eğitici zaman geçiriyor.
        Gençlere ve Çocuklara Yönelik Çok Sayıda Proje Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın gençlere ve çocuklara verdiği önem Ünye’de projelere dönüşüyor. Semt Sahaları, Amatör Spor Tesisleri ve ücretsiz servis imkânının yanı sıra çocuklara trafik bilincinin öğretilmesi amacıyla Trafik Eğitim Pisti tamamlanarak hizmete sunuldu. Cevizdere Binicilik Tesisleri yanında bulunan Trafik Eğitim Pistine gelen çocuklar eğlenceli zaman geçirirken trafik kurallarını da öğreniyor. Eğitim Öğretim dönemi dışında da çocuklara kapılarını açan trafik eğitim pistinde akülü araçlara binen çocuklar trafik işaretleri ve sinyalizasyonlarla trafik kurallarını öğreniyor.   Bölgemizde tek olan ve çocukların trafik bilincinin erken yaşta oluşması için önem arz eden Çocuk Trafik Eğitim Pisti’nde aileler de keyifli zaman geçiriyor. Yaz tatilinde çocukların uğrak adreslerinden olan Trafik Eğitim Pisti’nde ayrıca öğrenci otobüsü konseptinde oluşturulan alanda eğitici filmler de çocukların beğenisine sunuluyor.   BAŞKAN TAVLI “Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızı İyi Yetiştirmeliyiz” Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı çocuk eğitim pistinin önemine dikkat çekerek, “Zaman zaman trafikte istenmeyen olaylar ve kazalar meydana geliyor. Yaşanan kazaların büyük bir bölümü kural hatası ve dikkatsizlikten kaynaklanıyor. Ünye Belediyesi olarak trafik kurallarının öğrenilmesinin küçük yaşta daha etkili olacağını düşünerek hazırladığımız projemizi hayata geçirdik. Bölgede tek olan bu pistimizde çocuklarımız eğitmen gözetiminde trafik kurallarını öğrenerek uygulayacak. Eğitim öğretim yılı içerisinde okullarımız gruplar halinde gelerek bu pisti kullanacak. Tatilde olan çocuklarımız aileleriyle birlikte bu alanı kullanarak keyifli vakit geçiriyor. Biz çocuklarımızı seviyor, geleceğimize daha güvenle bakıyoruz. Projemiz ilçemize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.   Çocuk Trafik Eğitim Pisti’nde çocuk parkı, fitness alanı, kamelyalar, yürüyüş yolu, minyatür yapılar, üst geçit ve trafik işaretlerinin yer altığı pist bulunuyor.
Ünye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Trafik Eğitim Pisti yaz tatili boyunca çocukların adresi oldu. Trafik işaretleri, üst geçit, yaya geçidi gibi trafikte karşılaşılabilecek birçok eğitici unsurun bulunduğu alanda çocuklar ayrıca akülü araçlarla da hem eğlenceli, hem de eğitici zaman geçiriyor.

 

 

 

 

Gençlere ve Çocuklara Yönelik Çok Sayıda Proje

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın gençlere ve çocuklara verdiği önem Ünye’de projelere dönüşüyor. Semt Sahaları, Amatör Spor Tesisleri ve ücretsiz servis imkânının yanı sıra çocuklara trafik bilincinin öğretilmesi amacıyla Trafik Eğitim Pisti tamamlanarak hizmete sunuldu. Cevizdere Binicilik Tesisleri yanında bulunan Trafik Eğitim Pistine gelen çocuklar eğlenceli zaman geçirirken trafik kurallarını da öğreniyor. Eğitim Öğretim dönemi dışında da çocuklara kapılarını açan trafik eğitim pistinde akülü araçlara binen çocuklar trafik işaretleri ve sinyalizasyonlarla trafik kurallarını öğreniyor.

 

Bölgemizde tek olan ve çocukların trafik bilincinin erken yaşta oluşması için önem arz eden

Çocuk Trafik Eğitim Pisti’nde aileler de keyifli zaman geçiriyor. Yaz tatilinde çocukların uğrak adreslerinden olan Trafik Eğitim Pisti’nde ayrıca öğrenci otobüsü konseptinde oluşturulan alanda eğitici filmler de çocukların beğenisine sunuluyor.

 

BAŞKAN TAVLI “Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızı İyi Yetiştirmeliyiz”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı çocuk eğitim pistinin önemine dikkat çekerek, “Zaman zaman trafikte istenmeyen olaylar ve kazalar meydana geliyor. Yaşanan kazaların büyük bir bölümü kural hatası ve dikkatsizlikten kaynaklanıyor. Ünye Belediyesi olarak trafik kurallarının öğrenilmesinin küçük yaşta daha etkili olacağını düşünerek hazırladığımız projemizi hayata geçirdik. Bölgede tek olan bu pistimizde çocuklarımız eğitmen gözetiminde trafik kurallarını öğrenerek uygulayacak. Eğitim öğretim yılı içerisinde okullarımız gruplar halinde gelerek bu pisti kullanacak. Tatilde olan çocuklarımız aileleriyle birlikte bu alanı kullanarak keyifli vakit geçiriyor. Biz çocuklarımızı seviyor, geleceğimize daha güvenle bakıyoruz. Projemiz ilçemize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.

 

Çocuk Trafik Eğitim Pisti’nde çocuk parkı, fitness alanı, kamelyalar, yürüyüş yolu, minyatür yapılar, üst geçit ve trafik işaretlerinin yer altığı pist bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.