BÜYÜKŞEHRİN MİSAFİRİ İKİZCELİ ÖĞRENCİLER OLDU

BÖLGE GÜNDEMİ 03.01.2023 - 15:55, Güncelleme: 03.01.2023 - 22:10 2361+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHRİN MİSAFİRİ İKİZCELİ ÖĞRENCİLER OLDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede eğitim gören öğrencileri Ordu’nun tarihi ve turistik güzellikleriyle buluşturmaya devam ederken düzenlenen gezilerle öğrenciler unutamayacakları bir gün geçiriyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin bu kapsamda son misafirleri İkizce ilçesinden gelen öğrenciler oldu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde hazırlanan “Kentimi ve Kendimi Tanıyorum” projesi kapsamında Ordu’nun 19 ilçesinde bulunan 12-17 yaş aralığındaki 60 öğrenci belirli günlerde öğretmenleri ile birlikte ilçelerinden alınarak şehrin tarihi ve turistlik yerlerini yakından görme fırsatı yakalıyor.       UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADILAR   Büyükşehir Belediyesi koordinesinde gerçekleştirilen ve şuana kadar Akkuş, Aybastı, Çatalpınar, Kumru, Korgan, Mesudiye, Gürgentepe ve Gölköy ilçelerinin ardından bugün ise İkizce ilçesinden gelen öğrenciler ağırlandı. Gezi kapsamında öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde Ordu Büyükşehir Belediyesi Binası ve Sanat Galerisi, Ordu Üniversitesi, Fındık Müzesi, Büyükşehir Belediyesi Kültür Otağı, teleferik hizmeti ile Boztepe’yi ve ters evi gezme imkânı buldu. Tüm ihtiyaçları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan öğrenciler, gezi programı ile unutulmaz bir gün yaşadı.       GENEL SEKRETER İNAN, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU   “Kentimi ve Kendimi Tanıyorum” projesi kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret eden çocuklar Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan ile bir araya geldi. Gezi kafilesinde yer alan çocuklarla buluşan Genel Sekreter İnan, kendileri ile sohbet ederek çocukların sorularını yanıtladı. Ziyarette ayrıca çocuklara çeşitli hediyelerde takdim edildi.       Öte yandan gezi programları belirlen plan dahilinde devam edecek.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede eğitim gören öğrencileri Ordu’nun tarihi ve turistik güzellikleriyle buluşturmaya devam ederken düzenlenen gezilerle öğrenciler unutamayacakları bir gün geçiriyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin bu kapsamda son misafirleri İkizce ilçesinden gelen öğrenciler oldu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde hazırlanan “Kentimi ve Kendimi Tanıyorum” projesi kapsamında Ordu’nun 19 ilçesinde bulunan 12-17 yaş aralığındaki 60 öğrenci belirli günlerde öğretmenleri ile birlikte ilçelerinden alınarak şehrin tarihi ve turistlik yerlerini yakından görme fırsatı yakalıyor.

 

 

 

UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADILAR

 

Büyükşehir Belediyesi koordinesinde gerçekleştirilen ve şuana kadar Akkuş, Aybastı, Çatalpınar, Kumru, Korgan, Mesudiye, Gürgentepe ve Gölköy ilçelerinin ardından bugün ise İkizce ilçesinden gelen öğrenciler ağırlandı. Gezi kapsamında öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde Ordu Büyükşehir Belediyesi Binası ve Sanat Galerisi, Ordu Üniversitesi, Fındık Müzesi, Büyükşehir Belediyesi Kültür Otağı, teleferik hizmeti ile Boztepe’yi ve ters evi gezme imkânı buldu. Tüm ihtiyaçları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan öğrenciler, gezi programı ile unutulmaz bir gün yaşadı.

 

 

 

GENEL SEKRETER İNAN, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

 

“Kentimi ve Kendimi Tanıyorum” projesi kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret eden çocuklar Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan ile bir araya geldi. Gezi kafilesinde yer alan çocuklarla buluşan Genel Sekreter İnan, kendileri ile sohbet ederek çocukların sorularını yanıtladı. Ziyarette ayrıca çocuklara çeşitli hediyelerde takdim edildi.

 

 

 

Öte yandan gezi programları belirlen plan dahilinde devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.