BÜYÜKŞEHİRİN SPORCULARI ORDU’NUN YÜZ AKI OLDU

BÖLGE GÜNDEMİ 01.06.2022 - 22:45, Güncelleme: 01.06.2022 - 22:45 2011+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİRİN SPORCULARI ORDU’NUN YÜZ AKI OLDU

BAŞKAN GÜLER: “SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİMİZ TAMDIR”
        Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in spora ve sorucuya verdiği destek sonrası farklı spor branşlarından madalyalar gelmeye devam ediyor.   Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları, farklı branşlarda yurt içinde organize edilen birçok şampiyonada aldıkları madalyalarla önemli başarılara imza atmayı sürdürüyor. Sporun her alanında geleceğin büyüklerine imkânlar sunarak kendilerini geliştirmelerine önderlik eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu yatırımların da meyvelerini almaya başladı.   Bu kapsam da Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcuları yıl içerisinde çeşitli tarihlerde düzenlenen Judo Türkiye Şampiyonlarında elde ettikleri madalyaları Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’e hediye etti. 4-6 Şubat tarihleri arasında Sakarya, 13-15 Mayıs tarihleri arasında Kahramanmaraş ve 21-22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen turnuvada başarılı olan judocular ve antrenörleri Başkan Güler’i ziyaret ederek spora ve sporcuya verdiği destek için teşekkür ettiler.   BAŞKAN GÜLER: “DESTEĞİMİZ TAM SİZ KUPALARI VE MADALYALARI BIRAKMAYIN”   Gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Başkan Güler, “Sizlere desteğimiz tam. Siz katıldığınız her turnuvada ve şampiyonada madalya bırakmayın. Her zaman sizlerin yanındayız” dedi.   Başkan Güler, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:   “Öncelikle sizleri tebrik ediyorum. İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte de önemli başarılara imza atacaksınız. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sizin yanınızdayız. Hiçbir şeye canınızı sıkmayın. Her şeyin çaresi var. Önünüz açık sizler inandığınız yolda yürüyün. Katıldığınız her turnuvada madalya ve kupa bırakmayın. Yurt dışında olan turnuvalarda bayrağımızı dalgalandırın. Siz bayrağımızı dalgalandırırken bizler sevinç gözyaşları dökelim. Hepinizin önünde güzel bir hayat var. Destek bizden başarılar sizden olsun” dedi.   JUDOCULARIN BAŞARISI GÖZ KAMAŞTIRIYOR   Öte yandan düzenlenen Türkiye Şampiyonlarında Büyükşehir Belediyesi Judo takımının elde ettiği başarılar ise göz kamaştırıyor. Bu kapsamda 4-6 Şubat tarihleri arasında Sakarya, 13-15 Mayıs tarihleri arasında Kahramanmaraş ve 21-22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen tunuvada judocuların elde ettikleri başarılar ise şu şekilde; 4-6 Şubat 2022 tarihlerinde Sakarya ilinde düzenlenen, Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda 57 kg Deniz Yeşilyurt üçüncü olurken 70 kg’da Gülsüm Ağaç ikinci olarak gümüş madalya elde etti. 13-15 Mayıs tarihleri arasında Kahramanmaraş ilinde düzenlenen Spor Toto Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda, 46 Kg. Yiğit Aras Şen, 55 Kg. Şivan Umut Polat, 66 Kg. Çınar Türker, 57 Kg. Sude Gögülü ve +63 Kg. Sema Yıldırım üçüncü olarak bronz madalya elde etti. Son olarak 21-22 tarihlerinde Çorum ilinde düzenlenen Okul Sporları Küçükler Türkiye Judo Şampiyonası’nda, 55 kg’da Eren Genç ikinci olarak Gümüş madalya alırken 50 Kg’da Oğuzhan Damar üçüncü olarak bronz madalya elde etti.    
BAŞKAN GÜLER: “SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİMİZ TAMDIR”

 

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in spora ve sorucuya verdiği destek sonrası farklı spor branşlarından madalyalar gelmeye devam ediyor.

 

Ordu Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları, farklı branşlarda yurt içinde organize edilen birçok şampiyonada aldıkları madalyalarla önemli başarılara imza atmayı sürdürüyor. Sporun her alanında geleceğin büyüklerine imkânlar sunarak kendilerini geliştirmelerine önderlik eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu yatırımların da meyvelerini almaya başladı.

 

Bu kapsam da Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcuları yıl içerisinde çeşitli tarihlerde düzenlenen Judo Türkiye Şampiyonlarında elde ettikleri madalyaları Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’e hediye etti. 4-6 Şubat tarihleri arasında Sakarya, 13-15 Mayıs tarihleri arasında Kahramanmaraş ve 21-22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen turnuvada başarılı olan judocular ve antrenörleri Başkan Güler’i ziyaret ederek spora ve sporcuya verdiği destek için teşekkür ettiler.

 

BAŞKAN GÜLER: “DESTEĞİMİZ TAM SİZ KUPALARI VE MADALYALARI BIRAKMAYIN”

 

Gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Başkan Güler, “Sizlere desteğimiz tam. Siz katıldığınız her turnuvada ve şampiyonada madalya bırakmayın. Her zaman sizlerin yanındayız” dedi.

 

Başkan Güler, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

 

“Öncelikle sizleri tebrik ediyorum. İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte de önemli başarılara imza atacaksınız. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sizin yanınızdayız. Hiçbir şeye canınızı sıkmayın. Her şeyin çaresi var. Önünüz açık sizler inandığınız yolda yürüyün. Katıldığınız her turnuvada madalya ve kupa bırakmayın. Yurt dışında olan turnuvalarda bayrağımızı dalgalandırın. Siz bayrağımızı dalgalandırırken bizler sevinç gözyaşları dökelim. Hepinizin önünde güzel bir hayat var. Destek bizden başarılar sizden olsun” dedi.

 

JUDOCULARIN BAŞARISI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

 

Öte yandan düzenlenen Türkiye Şampiyonlarında Büyükşehir Belediyesi Judo takımının elde ettiği başarılar ise göz kamaştırıyor. Bu kapsamda 4-6 Şubat tarihleri arasında Sakarya, 13-15 Mayıs tarihleri arasında Kahramanmaraş ve 21-22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen tunuvada judocuların elde ettikleri başarılar ise şu şekilde;

4-6 Şubat 2022 tarihlerinde Sakarya ilinde düzenlenen, Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda 57 kg Deniz Yeşilyurt üçüncü olurken 70 kg’da Gülsüm Ağaç ikinci olarak gümüş madalya elde etti. 13-15 Mayıs tarihleri arasında Kahramanmaraş ilinde düzenlenen Spor Toto Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda, 46 Kg. Yiğit Aras Şen, 55 Kg. Şivan Umut Polat, 66 Kg. Çınar Türker, 57 Kg. Sude Gögülü ve +63 Kg. Sema Yıldırım üçüncü olarak bronz madalya elde etti. Son olarak 21-22 tarihlerinde Çorum ilinde düzenlenen Okul Sporları Küçükler Türkiye Judo Şampiyonası’nda, 55 kg’da Eren Genç ikinci olarak Gümüş madalya alırken 50 Kg’da Oğuzhan Damar üçüncü olarak bronz madalya elde etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.