Büyükşehirden Mobil Vezne hizmeti

BÖLGE GÜNDEMİ 26.03.2020 - 09:48, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1991+ kez okundu.
 

Büyükşehirden Mobil Vezne hizmeti

OBB'nin Mobil Ödeme Hizmeti Başladı
Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınıyla ilgili  yayınlanan genelgede, ikametgahlarından ayrılmalarına yasaklama/kısıtlama getirilen 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızdan, Elektronik Kartlı Sayaç (EKS) kullanan abonelerimizin mağdur olmamaları amacıyla “Mobil Vezne Hizmet Aracı” uygulaması başlatılmıştır. Bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın ALO 185 OSKİ İhbar Hattını aramaları yeterli olacaktır.
OBB'nin Mobil Ödeme Hizmeti Başladı

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınıyla ilgili  yayınlanan genelgede, ikametgahlarından ayrılmalarına yasaklama/kısıtlama getirilen 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızdan, Elektronik Kartlı Sayaç (EKS) kullanan abonelerimizin mağdur olmamaları amacıyla “Mobil Vezne Hizmet Aracı” uygulaması başlatılmıştır.

Bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın ALO 185 OSKİ İhbar Hattını aramaları yeterli olacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.