Büyükşehirden Dolu Dolu Hafta Sonu

YAŞAM 26.03.2022 - 13:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 5697+ kez okundu.
 

Büyükşehirden Dolu Dolu Hafta Sonu

Çocuklar Ve Aileler İçin İki Önemli Etkinlik
        Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklar ve aileler için iki önemli etkinlik gerçekleştirecek.   Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kültür sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Çocuklar ve aileler için hazırladığı etkinliklerle beğeni toplayan Büyükşehir Belediyesi 26 Mart Cumartesi günü iki önemli etkinliğe imza atacak.       “ÇOCUK ŞARKILARI VE MASALLAR” ETKİNLİĞİ 26 MART CUMARTESİ 14.00’DE ALTINORDU AKM’DE   Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda ilk olarak 26 Mart Cumartesi günü müzisyen ve hikâye anlatıcısı Zeynep Betül Akyıldız’ın katılacağı “Çocuk Şarkıları ve Masallar” isimli konser tadında bir etkinlik düzenleyecek. Altınordu Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) yapılacak olan etkinlik saat 14.00’de başlayacak.   YAZAR HATİCE KÜBRA TONGAR, ORDULULARLA BULUŞACAK   Cumartesi gününün ikinci etkinliği ise aileler için olacak. Yazar Hatice Kübra Tongar, “İyileşen Çocukluğum, İyileşen Anneliğim” adlı bir konferans ile Ordulularla buluşacak. Ebeveynlerin birçok konuda bilgilenmesini sağlayacak olan konferans Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 17.00’de gerçekleştirilecek.  
Çocuklar Ve Aileler İçin İki Önemli Etkinlik

 

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklar ve aileler için iki önemli etkinlik gerçekleştirecek.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kültür sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Çocuklar ve aileler için hazırladığı etkinliklerle beğeni toplayan Büyükşehir Belediyesi 26 Mart Cumartesi günü iki önemli etkinliğe imza atacak.

 

 

 

“ÇOCUK ŞARKILARI VE MASALLAR” ETKİNLİĞİ 26 MART CUMARTESİ 14.00’DE ALTINORDU AKM’DE

 

Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda ilk olarak 26 Mart Cumartesi günü müzisyen ve hikâye anlatıcısı Zeynep Betül Akyıldız’ın katılacağı “Çocuk Şarkıları ve Masallar” isimli konser tadında bir etkinlik düzenleyecek. Altınordu Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) yapılacak olan etkinlik saat 14.00’de başlayacak.

 

YAZAR HATİCE KÜBRA TONGAR, ORDULULARLA BULUŞACAK

 

Cumartesi gününün ikinci etkinliği ise aileler için olacak. Yazar Hatice Kübra Tongar, “İyileşen Çocukluğum, İyileşen Anneliğim” adlı bir konferans ile Ordulularla buluşacak. Ebeveynlerin birçok konuda bilgilenmesini sağlayacak olan konferans Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 17.00’de gerçekleştirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.