BAŞKAN TAVLI’DAN ÖĞRENCİLERE YARIŞMA ÖNCESİ MORAL

BÖLGE GÜNDEMİ 01.06.2022 - 22:57, Güncelleme: 01.06.2022 - 22:57 2145+ kez okundu.
 

BAŞKAN TAVLI’DAN ÖĞRENCİLERE YARIŞMA ÖNCESİ MORAL

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 14'ncü Uluslararası MEB Robot yarışmasında ilçemizi temsil edecek öğrencileri Binicilik Tesisleri’nde ağırlayarak başarılar diledi.
        13-16 Haziran 2022 tarihleri arasında Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek olan 14'ncü Uluslararası MEB Robot yarışmasında ilçemizi temsil edecek öğrenciler, yarışma öncesi Ünye Belediyesi Binicilik Tesisleri’nde moral depoladı.  Öğrencilerle bir araya gelen Ünye Kaymakam Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz öğrencilere yarışmada başarılar diledi.       Müdür Tokgöz, “İlçemizi 18 Takımımız Temsil Edecek” Yarışma ile ilgili bilgi veren Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, “Sayın Başkanımız bugün bizleri burada misafir etti. MEB robot yarışmasına katılan ve ön elemeyi geçerek finale giden 18 takımımızla birlikte olduk. Başkanımıza vermiş olduğu destek nedeniyle teşekkür ediyorum. Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek olan MEB Robot Yarışması’nda ilçemizi 18 takımımız temsil edecek. İnşallah ilçe olarak gideceğimiz yarışmada güzel sonuçlarla döneceğiz. Gençlerimize güveniyoruz, kendilerinde bu enerji fazlasıyla var. Bu enerjinin kaynağı kuşkusuz Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın bizlere vermiş olduğu destek ve önemdir. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.       Başkan Tavlı, “Yerel Yönetimler Olarak Geleceğimiz Olan Gençlerimizin Yanındayız” Eğitime ve Öğrencilere her zaman katkı vermeye hazır olduklarını belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “sizlerin ihtiyacı olan gelişimine ve eğitimine katkı sunmak üzere ihtiyaçlarınız ne ise yerel yönetim olarak biz de bunu yapmakla yükümlüyüz. Biz aslında sizleri hazırlarken ülkenin geleceğini hazırlıyoruz. Eğer biz sizleri yetiştirme noktasında eksiklik yaparsak ülkemizin geleceğine de dinamit koymuş oluruz. Onun için şunu iyi bilin sizlerin geleceğe iyi hazırlanmanız noktasında başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Milli Eğitim Bakanımız, Milli Eğitim Müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz hep sizin iyi yetişmeniz için çalışıyoruz. Gerçekten günün şartlarına uygun şekilde bilgi ve teknolojik anlamda donatılmış, bu donatılardan da ciddi anlamda en iyi şekilde istifade eden bir nesil olmanız için böyle gayret içerisinde çalışan bir ekip var. Siz zaten başarıya imza atmış gençlerimizsiniz. 18 takımımız bu yarışmaya katılacak. Demek ki ekip iyi çalışıyor. Ekibe de yürekten teşekkür ediyorum. Bu vesile ile MEB robot yarışmasında sizlere başarılar diliyor, şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum” diye konuştu.       Kaymakam Işık, “Öğrencilerimizi Tebrik Ediyorum” Kaymakam Ayhan Işık ise “öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Ünye’mizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Öğrencilerimizi yetiştiren öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum” dedi.      
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 14'ncü Uluslararası MEB Robot yarışmasında ilçemizi temsil edecek öğrencileri Binicilik Tesisleri’nde ağırlayarak başarılar diledi.

 

 

 

 

13-16 Haziran 2022 tarihleri arasında Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek olan 14'ncü Uluslararası MEB Robot yarışmasında ilçemizi temsil edecek öğrenciler, yarışma öncesi Ünye Belediyesi Binicilik Tesisleri’nde moral depoladı.  Öğrencilerle bir araya gelen Ünye Kaymakam Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz öğrencilere yarışmada başarılar diledi.

 

 

 

Müdür Tokgöz, “İlçemizi 18 Takımımız Temsil Edecek”

Yarışma ile ilgili bilgi veren Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, “Sayın Başkanımız bugün bizleri burada misafir etti. MEB robot yarışmasına katılan ve ön elemeyi geçerek finale giden 18 takımımızla birlikte olduk. Başkanımıza vermiş olduğu destek nedeniyle teşekkür ediyorum. Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek olan MEB Robot Yarışması’nda ilçemizi 18 takımımız temsil edecek. İnşallah ilçe olarak gideceğimiz yarışmada güzel sonuçlarla döneceğiz. Gençlerimize güveniyoruz, kendilerinde bu enerji fazlasıyla var. Bu enerjinin kaynağı kuşkusuz Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın bizlere vermiş olduğu destek ve önemdir. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Başkan Tavlı, “Yerel Yönetimler Olarak Geleceğimiz Olan Gençlerimizin Yanındayız”

Eğitime ve Öğrencilere her zaman katkı vermeye hazır olduklarını belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “sizlerin ihtiyacı olan gelişimine ve eğitimine katkı sunmak üzere ihtiyaçlarınız ne ise yerel yönetim olarak biz de bunu yapmakla yükümlüyüz. Biz aslında sizleri hazırlarken ülkenin geleceğini hazırlıyoruz. Eğer biz sizleri yetiştirme noktasında eksiklik yaparsak ülkemizin geleceğine de dinamit koymuş oluruz. Onun için şunu iyi bilin sizlerin geleceğe iyi hazırlanmanız noktasında başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Milli Eğitim Bakanımız, Milli Eğitim Müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz hep sizin iyi yetişmeniz için çalışıyoruz. Gerçekten günün şartlarına uygun şekilde bilgi ve teknolojik anlamda donatılmış, bu donatılardan da ciddi anlamda en iyi şekilde istifade eden bir nesil olmanız için böyle gayret içerisinde çalışan bir ekip var. Siz zaten başarıya imza atmış gençlerimizsiniz. 18 takımımız bu yarışmaya katılacak. Demek ki ekip iyi çalışıyor. Ekibe de yürekten teşekkür ediyorum. Bu vesile ile MEB robot yarışmasında sizlere başarılar diliyor, şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum” diye konuştu.

 

 

 

Kaymakam Işık, “Öğrencilerimizi Tebrik Ediyorum”

Kaymakam Ayhan Işık ise “öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Ünye’mizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Öğrencilerimizi yetiştiren öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.