Başkan Tavlı, 85 Mahalle Muhtarıyla İstişare Etti

BÖLGE GÜNDEMİ 15.03.2022 - 23:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2205+ kez okundu.
 

Başkan Tavlı, 85 Mahalle Muhtarıyla İstişare Etti

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye’nin 85 mahallesinin muhtarlarıyla bir araya gelerek mahallelerde devam eden ve yapılacak olan çalışmalara ilişkin istişare toplantısı düzenlendi.
“Muhtarlar en yakın mesai arkadaşımızdır” diyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye’nin merkez ve kırsal mahallelerindeki 85 muhtar ile bir araya geldi. Hüseyin Sabri Kadı Konağı’nda üç grup halinde gerçekleştirilen toplantıda muhtarlar mahalleleriyle ilgili yapılması gereken çalışmaları Başkan Tavlı’ya iletti.       TAVLI “MUHTARLARIMIZLA HER ZAMAN İSTİŞARE HALİNDEYİZ”       Altyapı ve yol başta olmak üzere birçok mahallede eş zamanlı gerçekleştirilen çalışmaların son durumlarına ilişkin bilgi veren Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Mahallelerimize yaptığımız ziyaretlerde sık sık muhtarlarımızla bir araya geliyor, diğer zamanlarda ise sürekli iletişim halinde istişarelerimizi sürdürüyoruz. Muhtar arkadaşlarımız halkımıza hizmet götürmede bizlerin en yakın mesai arkadaşlarımızdır. Bu nedenle irtibatımız sürekli devam ediyor. Muhtarlarımızla mahalle ziyaretlerimizde sık sık bir araya gelirken, bu kez de sıcak ve samimi ortamda bir araya gelerek hem sorunlarını dinledik, hem de devam eden ve başlayacak olan çalışmalarımıza ilişkin görüş alış verişinde bulunduk. Toplantımıza katılım sağlayan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi.       MUHTARLARDAN BAŞKAN TAVLI’YA HİZMET TEŞEKKÜRÜ       Toplantıya katılan Günpınarı Mahallesi Muhtarı İlyas Haykır Başkan Hüseyin Tavlı’ya mahallelerinde yaptığı hizmet nedeniyle çiçek vererek teşekkür etti. Muhtar Haykır, “Başkanımızla İl Genel Meclis Üyesi olduğu dönemden bu yana beraber çalışıyoruz. Yaptığı hizmetleri anlatmasına bile gerek yok. Ne kadar özverili çalıştığını Allah’ta biliyor, bizler de biliyoruz. Günpınarı Mahallemiz sınırları içerisinde bulunan Binicilik Tesisleri’nde son dönemde yapılan çalışmalarla Trabzon’dan Samsun’a kadar binlerce insan hafta sonu mahallemize geliyor. Ben siz muhtarlarımızı da davet ediyorum. Siz hafta sonu kalabalığı görseniz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan mı geliyor? dersiniz. Hakikaten ortaya güzel eser konuldu. Ben Başkanımıza yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ediyor, hizmetlerinin artarak devam etmesini diliyorum.” diye konuştu.       Başkan Tavlı ise kendisine takdim edilen çiçeği Ünye’nin Mahalle muhtarı arasında tek kadın muhtar olan Ortayılmazlar Mahallesi Muhtarı Seyhan İhtiyaroğlu’na takdim etti.       MUHTAR ÖZDEMİR “MAHALLEMİZ SON DÖNEMDE GÜZEL HİZMETLER GÖRDÜ”       Başkan Tavlı’ya bir teşekkür de Burunucu Mahallesi Muhtarı Kemal Özdemir’den geldi. Muhtar Özdemir, “Mahallemiz son dönemde çok güzel hizmetler gördü. Sayın Başkanımız göreve geldikten sonra Cumhuriyet tarihinden bu yana yapılmayan hizmetler mahallemize yapıldı. Ben mahallemiz adına muhtar kardeşlerim huzurunda başkanımıza ve birim müdürlerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye’nin 85 mahallesinin muhtarlarıyla bir araya gelerek mahallelerde devam eden ve yapılacak olan çalışmalara ilişkin istişare toplantısı düzenlendi.

“Muhtarlar en yakın mesai arkadaşımızdır” diyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye’nin merkez ve kırsal mahallelerindeki 85 muhtar ile bir araya geldi. Hüseyin Sabri Kadı Konağı’nda üç grup halinde gerçekleştirilen toplantıda muhtarlar mahalleleriyle ilgili yapılması gereken çalışmaları Başkan Tavlı’ya iletti.

 

 

 

TAVLI “MUHTARLARIMIZLA HER ZAMAN İSTİŞARE HALİNDEYİZ”

 

 

 

Altyapı ve yol başta olmak üzere birçok mahallede eş zamanlı gerçekleştirilen çalışmaların son durumlarına ilişkin bilgi veren Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Mahallelerimize yaptığımız ziyaretlerde sık sık muhtarlarımızla bir araya geliyor, diğer zamanlarda ise sürekli iletişim halinde istişarelerimizi sürdürüyoruz. Muhtar arkadaşlarımız halkımıza hizmet götürmede bizlerin en yakın mesai arkadaşlarımızdır. Bu nedenle irtibatımız sürekli devam ediyor. Muhtarlarımızla mahalle ziyaretlerimizde sık sık bir araya gelirken, bu kez de sıcak ve samimi ortamda bir araya gelerek hem sorunlarını dinledik, hem de devam eden ve başlayacak olan çalışmalarımıza ilişkin görüş alış verişinde bulunduk. Toplantımıza katılım sağlayan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi.

 

 

 

MUHTARLARDAN BAŞKAN TAVLI’YA HİZMET TEŞEKKÜRÜ

 

 

 

Toplantıya katılan Günpınarı Mahallesi Muhtarı İlyas Haykır Başkan Hüseyin Tavlı’ya mahallelerinde yaptığı hizmet nedeniyle çiçek vererek teşekkür etti. Muhtar Haykır, “Başkanımızla İl Genel Meclis Üyesi olduğu dönemden bu yana beraber çalışıyoruz. Yaptığı hizmetleri anlatmasına bile gerek yok. Ne kadar özverili çalıştığını Allah’ta biliyor, bizler de biliyoruz. Günpınarı Mahallemiz sınırları içerisinde bulunan Binicilik Tesisleri’nde son dönemde yapılan çalışmalarla Trabzon’dan Samsun’a kadar binlerce insan hafta sonu mahallemize geliyor. Ben siz muhtarlarımızı da davet ediyorum. Siz hafta sonu kalabalığı görseniz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan mı geliyor? dersiniz. Hakikaten ortaya güzel eser konuldu. Ben Başkanımıza yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ediyor, hizmetlerinin artarak devam etmesini diliyorum.” diye konuştu.

 

 

 

Başkan Tavlı ise kendisine takdim edilen çiçeği Ünye’nin Mahalle muhtarı arasında tek kadın muhtar olan Ortayılmazlar Mahallesi Muhtarı Seyhan İhtiyaroğlu’na takdim etti.

 

 

 

MUHTAR ÖZDEMİR “MAHALLEMİZ SON DÖNEMDE GÜZEL HİZMETLER GÖRDÜ”

 

 

 

Başkan Tavlı’ya bir teşekkür de Burunucu Mahallesi Muhtarı Kemal Özdemir’den geldi. Muhtar Özdemir, “Mahallemiz son dönemde çok güzel hizmetler gördü. Sayın Başkanımız göreve geldikten sonra Cumhuriyet tarihinden bu yana yapılmayan hizmetler mahallemize yapıldı. Ben mahallemiz adına muhtar kardeşlerim huzurunda başkanımıza ve birim müdürlerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.