BAŞKAN GÜLER, KOMŞU İLİN ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

BÖLGE GÜNDEMİ 01.06.2022 - 22:01, Güncelleme: 01.06.2022 - 22:01 1120+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜLER, KOMŞU İLİN ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

GİRESUNLU ÖĞRENCİLER ORDU’YA HAYRAN KALDI
        Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, komşu il Giresun’un Espiye ilçesi Hasan Ali Yücel İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerini ağırladı. Ordu’nun tarihi ve turistik yerlerini gezi amaçlı gelen öğrencileri ağırlayan Başkan Güler, öğrencilerin talep ve isteklerini tek tek not aldı.       Doğası ve eşsiz güzellikleri ile 7’den 70’e her kesim tarafından büyük beğeni toplayan Ordu, çevre il ve ilçelerden yoğun ziyaretçi alamaya devam ediyor. Bu kapsam da Giresun ili Espiye ilçesi Hasan Ali Yücel İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri Ordu’yu daha yakından görmek amacıyla gezi düzenledi. Tarihi ve turistik yerlerinin ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i de ziyaret eden öğrenci ve öğretmenler, Ordu’ya hayran kaldıklarını belirttiler.       BAŞKAN GÜLER: “YAPTIKLARIMIZ VE YAPACAKLARIMIZ İLE ŞEHRİMİZİ DAHA DA GÜZELLEŞTİRİYORUZ”   Giresun’nun Espiye ilçesi Hasan Ali Yücel İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerinin ziyaretinde öğrencilerin sorularına içtenlikle cevap veren Başkan Güler, yapılacak çalışmalarla Ordu’nun daha da güzelleşeceğini belirtti.       Başkan Güler, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:   “Öncelikle siz geleceğimiz olan öğrencilerimizi Büyükşehir Belediyemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sizlerde gezdiniz ve gördünüz. Ordu’muz gelişen ve bölgesinde parmakla gösterilen bir şehir konumuna geldi. Yaptıklarımız ve yapacaklarımız ile şehrimizi daha da modern hale getirmek için yoğun çalışma gerçekleştiriyoruz. Yol, su ve çöp haricinde üretime de ağırlık verdik. Ordu’da tarıma ve hayvancılığa büyük ağırlık verdik. Çünkü herkes doğduğu yerde doymalıdır. Gurbete çıkmadan kendi yaşadığı yerde doymalıdır. Ordu gibi Espiye ilçesi de her ürün yetişiyor. Bunun haricinde teknolojiye, turizme ve sanata ağırlık veriyoruz. Kısacası Büyükşehir Belediyesi olarak biz sadece yol, su ve çöp değil bunun haricinde diğer konularda da farklılığımızı ortaya koyduk. Bugün burada sizlerle bir arada olmak sizlerin şehrimiz hakkında söyledikleri beni fazlasıyla mutlu etti. Hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum”       ÖĞRENCİLER: “ORDU’YA HAYRAN KALDIK”   Gerçekleştirilen toplantıda söz alan Giresun’un Espiye ilçesi Hasan Ali Yücel İlkokulu öğrencileri, “Ordu’ya hayran kaldık. Şehir çok güzel. Yollar, kaldırımlar her şey on numara. Keşke burada kalsak. Gezilecek ve görülecek çok yer var. En kısa sürede buraya tekrar gelmek istiyoruz” şeklinde konuştular.   Giresun’un Espiye ilçesi Hasan Ali Yücel İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerinin ziyareti daha sonra toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.          
GİRESUNLU ÖĞRENCİLER ORDU’YA HAYRAN KALDI

 

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, komşu il Giresun’un Espiye ilçesi Hasan Ali Yücel İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerini ağırladı. Ordu’nun tarihi ve turistik yerlerini gezi amaçlı gelen öğrencileri ağırlayan Başkan Güler, öğrencilerin talep ve isteklerini tek tek not aldı.

 

 

 

Doğası ve eşsiz güzellikleri ile 7’den 70’e her kesim tarafından büyük beğeni toplayan Ordu, çevre il ve ilçelerden yoğun ziyaretçi alamaya devam ediyor. Bu kapsam da Giresun ili Espiye ilçesi Hasan Ali Yücel İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri Ordu’yu daha yakından görmek amacıyla gezi düzenledi. Tarihi ve turistik yerlerinin ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i de ziyaret eden öğrenci ve öğretmenler, Ordu’ya hayran kaldıklarını belirttiler.

 

 

 

BAŞKAN GÜLER: “YAPTIKLARIMIZ VE YAPACAKLARIMIZ İLE ŞEHRİMİZİ DAHA DA GÜZELLEŞTİRİYORUZ”

 

Giresun’nun Espiye ilçesi Hasan Ali Yücel İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerinin ziyaretinde öğrencilerin sorularına içtenlikle cevap veren Başkan Güler, yapılacak çalışmalarla Ordu’nun daha da güzelleşeceğini belirtti.

 

 

 

Başkan Güler, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

“Öncelikle siz geleceğimiz olan öğrencilerimizi Büyükşehir Belediyemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sizlerde gezdiniz ve gördünüz. Ordu’muz gelişen ve bölgesinde parmakla gösterilen bir şehir konumuna geldi. Yaptıklarımız ve yapacaklarımız ile şehrimizi daha da modern hale getirmek için yoğun çalışma gerçekleştiriyoruz. Yol, su ve çöp haricinde üretime de ağırlık verdik. Ordu’da tarıma ve hayvancılığa büyük ağırlık verdik. Çünkü herkes doğduğu yerde doymalıdır. Gurbete çıkmadan kendi yaşadığı yerde doymalıdır. Ordu gibi Espiye ilçesi de her ürün yetişiyor. Bunun haricinde teknolojiye, turizme ve sanata ağırlık veriyoruz. Kısacası Büyükşehir Belediyesi olarak biz sadece yol, su ve çöp değil bunun haricinde diğer konularda da farklılığımızı ortaya koyduk. Bugün burada sizlerle bir arada olmak sizlerin şehrimiz hakkında söyledikleri beni fazlasıyla mutlu etti. Hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum”

 

 

 

ÖĞRENCİLER: “ORDU’YA HAYRAN KALDIK”

 

Gerçekleştirilen toplantıda söz alan Giresun’un Espiye ilçesi Hasan Ali Yücel İlkokulu öğrencileri, “Ordu’ya hayran kaldık. Şehir çok güzel. Yollar, kaldırımlar her şey on numara. Keşke burada kalsak. Gezilecek ve görülecek çok yer var. En kısa sürede buraya tekrar gelmek istiyoruz” şeklinde konuştular.

 

Giresun’un Espiye ilçesi Hasan Ali Yücel İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerinin ziyareti daha sonra toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.