AŞEVİ SEVGİ DOLU YEMEKLERLE YÜREKLERİ ISITIYOR

YAŞAM 05.12.2023 - 11:40, Güncelleme: 05.12.2023 - 23:53 1936+ kez okundu.
 

AŞEVİ SEVGİ DOLU YEMEKLERLE YÜREKLERİ ISITIYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde hayata geçirilen Buharalı Şakir Efendi Aşevi ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarını zenginleştirmeye devam ediyor.
        Ordu’nun sosyal dokusunu güçlendirmek ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla Başkan Güler’in öncülüğünde hayata geçirilen Buharalı Şakir Efendi Aşevi ile örnek belediyecilik sergileniyor. Her gün aşevinde özenle pişirilen yemekler ihtiyaç sahibi ailelere sıcak öğün oluyor.   SICAK YEMEKLER ÖZENLE HAZIRLANIYOR   Vatandaşların her gün yemek ihtiyacının karşılanması için aşevinde gece saat 2’de mesaiye başlayan ekipler, sabahın ilk ışıklarına kadar çeşit çeşit yemek hazırlıyor. Tansiyon, şeker, kolesterol gibi hastalığı bulunan vatandaşların da yiyebileceği şekilde de yapılan yemekler gıda mühendislerinin onayından geçiyor.   Tazeliğini ve sıcaklığını koruması için hijyenik paketlenerek termeboxlara koyulan yemekler sabahın erken saatlerinde ihtiyaç sahiplerinin sofrasını bereketlendirmek üzere yola çıkarılıyor.   HİZMET HERKESE EŞİT BİR ŞEKİLDE ULAŞIYOR   Uzak, yakın demeden her gün özenle aşevinden çıkan yemekler ekiplerle 19 ilçede kapı kapı dağıtılıyor. Bu sayede proje sadece şehir merkezini değil, 19 ilçeyi kapsayacak şekilde geniş bir coğrafyaya hizmet götürerek uzaklık veya konum farkı gözetmeksizin herkese eşit bir şekilde ulaşıyor.   VATANDAŞLAR PROJEDEN OLDUKÇA MEMNUN   Sofralarının hiçbir zaman boş kalmadığını belirten ihtiyaç sahipleri, bu anlamlı projeden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdiler. Yaz kış demeden sıcak yemeklerin kapılarına kadar geldiğini aktaran vatandaşlar, uygulama dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde hayata geçirilen Buharalı Şakir Efendi Aşevi ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarını zenginleştirmeye devam ediyor.

 

 

 

 

Ordu’nun sosyal dokusunu güçlendirmek ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla Başkan Güler’in öncülüğünde hayata geçirilen Buharalı Şakir Efendi Aşevi ile örnek belediyecilik sergileniyor. Her gün aşevinde özenle pişirilen yemekler ihtiyaç sahibi ailelere sıcak öğün oluyor.

 

SICAK YEMEKLER ÖZENLE HAZIRLANIYOR

 

Vatandaşların her gün yemek ihtiyacının karşılanması için aşevinde gece saat 2’de mesaiye başlayan ekipler, sabahın ilk ışıklarına kadar çeşit çeşit yemek hazırlıyor. Tansiyon, şeker, kolesterol gibi hastalığı bulunan vatandaşların da yiyebileceği şekilde de yapılan yemekler gıda mühendislerinin onayından geçiyor.

 

Tazeliğini ve sıcaklığını koruması için hijyenik paketlenerek termeboxlara koyulan yemekler sabahın erken saatlerinde ihtiyaç sahiplerinin sofrasını bereketlendirmek üzere yola çıkarılıyor.

 

HİZMET HERKESE EŞİT BİR ŞEKİLDE ULAŞIYOR

 

Uzak, yakın demeden her gün özenle aşevinden çıkan yemekler ekiplerle 19 ilçede kapı kapı dağıtılıyor. Bu sayede proje sadece şehir merkezini değil, 19 ilçeyi kapsayacak şekilde geniş bir coğrafyaya hizmet götürerek uzaklık veya konum farkı gözetmeksizin herkese eşit bir şekilde ulaşıyor.

 

VATANDAŞLAR PROJEDEN OLDUKÇA MEMNUN

 

Sofralarının hiçbir zaman boş kalmadığını belirten ihtiyaç sahipleri, bu anlamlı projeden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdiler. Yaz kış demeden sıcak yemeklerin kapılarına kadar geldiğini aktaran vatandaşlar, uygulama dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.