REKTÖR AKDOĞAN, İFTAR PROGRAMINDA ÜNİVERSİTEMİZ PERSONELİ İLE BİR ARAYA GELDİ

 

 

Üniversitemiz akademik personel yemekhanesinde gerçekleştirilen iftar programına Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Niyazi Taşcı, Prof. Dr. Tahsin Tonkaz, Fakülte Dekanları ve Meslek Yüksekokul Müdürleri, Genel Sekreter Doç. Dr. Mehmet Sami Güler ile akademik ve idari personel katıldı.

İftar yemeği öncesi İlahiyat Fakültesi öğretim elemanları tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti, dua ve tasavvuf müziği dinletisi gerçekleştirildi.

Rektör Akdoğan, “Kıymetli arkadaşlarım bu güzel Ramazan akşamında sizlerle beraber olmak bir arada iftar açmak benim için büyük bir mutluluk. Üniversitemiz 17 bin öğrencisi, 750 dolayında idari ve 1000 dolayında akademik personeli ile geniş, büyük, mutlu bir aile. Bir yerde en önemli şey oradaki huzurdur, oradaki birlik, beraberlik ve kardeşliktir, hamdolsun bizim Üniversitemizde de bu ortam var. Bu dünyada en önemli iş insana yapılan yatırımdır insana verilen değerdir. Onun için birbirimizin kıymetini bilelim, birbirimize değer verelim, saygı, sevgi içinde hayatı paylaşalım. Böyle vesilelerle buluşmak çok güzel bir duygu. Ben her birinize ailenizle buradaki iş arkadaşlarınızla sağlık, huzur, mutluluk diliyor her birinize ayrı ayrı sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

ODÜ Basın