Uyuşturucuya Geçit Yok !!!

08/06/2021 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince (2) şüpheli şahsın üzerlerinde ve bir ikamette yapılan adamada toplam (24) gram Esrar maddesi ile (5) adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup; (1) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden,  (2) şüpheli şahıs hakkında ise uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

 

        10/06/2021 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada (1) gram Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

 

        10/06/2021 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 2 şüpheli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (4) gram Esrar maddesi ile 1 (adet) Sentetik Ecza ele geçirilmiş olup;  şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

 

        11/06/2021 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 1 şüpheli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (100) gram Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilmiş olup;  şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır. Şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.

 

        11/06/2021 tarihinde Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şüphe üzerine durdurulan 1 şüpheli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (12) gram Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilmiş olup;  şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

 

        Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

                                                                 ORDU VALİLİĞİ