Ünyeli Halterci milli takımda

Gençler kategorisinde Türkiye Halter Şampiyonu olan Ünyeli Sporcu Yusuf Fehmi Genç, Ankara’da yapılacak olan genç erkekler dünya şampiyonası için milli takıma çağrıldı.

Geçlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu, 3 yıldır Ünye’de başladıkları halter branşında çok güzel başarılar yakaladıklarını ifade ederek şunları söyledi:

 “Yusuf Fehmi Genç öğrencimiz yıldızlar kategorisinde olmasına rağmen gençler kategorisinde Türkiye 1’incisi oldu. Dolayısıyla ödülü alıp Ünye’mize geldikten sonra ani bir haberle milli takım kampına davet edildi, şuanda milli takım kampında çalışma yapıyor. Diğer öğrencimiz Melih Can Günay ise Türkiye dereceleri yaptı, bu da ilgi çekti, başarısından dolayı Halter Federasyonun Olimpiyat Eğitim Merkezi’ne davet edildi. Şuanda kendisi Gaziantep’te çalışmalarını sürdürüyor. Olimpiyat organizasyonuna katılmak üzere spor bakanlığımız şuanda onu yetiştiriyor. Bu kazanımları ve gençlerimizin halter sporunu sevdiğini gördükçe, Ünye olarak gururlanıyoruz. Antrenörlerimize ve gençlerimizi başarılarından dolayı çok teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.”