Ordu'nun O markası geri dönüyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşletmesi (OSKİ) Sazcılar Memba Suyunun işletme hakkını ihaleye çıkarttı.

İhaleyi 158 bin TL ile Fatsa’nın ilk sanayicilerinden Mazhar Tanrıkulu aldı. Üzerinde mavi yazılı şişesiyle hafızalara kazınan Fatsa Sazcılar Memba Suyunun işletmesini alan Mazhar Tanrıkulu’nun hedefi yeni bir marka yaratmak. Tanrıkulu, Fatsa Memba Suyunu Fatsa ile özdeşleştirmek istiyor.

Mazhar Tanrıkulu “Türkiye’de ve yurt dışında tüm analizlerin yapılarak, uzmanlar ve ilgili üniversite bölüm üyelerinin de beraber çalışmaları sonunda uygun görülmesi halinde en yakın zamanda tesis kurma çalışmalarına başlayacağız.
Başvuru dilekçemde de belirttiğim gibi benim bu suyun işletmesinden herhangi bir ticari beklentim olmayacak. Fatsa’nın gelişimi ve tanıtımı doğrultusunda işletilmesi için gerekli girişimleri gerçekleştireceğim. Bunu biraz açmak gerekirse; ilçemizde başta Fatsaspor futbol kulübü olmak üzere, spor, sanat ve kültür alanında çalışmalara ekonomik kaynak oluşturacak bir tesisi gerçekleştirmeye çalışacağım. Bunun için suyun kaynağı ve işletmenin kurulabileceği yer ile ilgili çalışmalara başladık. En kısa zamanda hayata geçirmeyi düşünüyoruz.” dedi.

Kaynak/ Fatsa Söz Gazetesi