AKSOY’DAN ŞANLITÜRK’E İADE-İ ZİYARET

BÖLGE GÜNDEMİ 28.08.2023 - 14:50, Güncelleme: 29.08.2023 - 00:33 801+ kez okundu.
 

AKSOY’DAN ŞANLITÜRK’E İADE-İ ZİYARET

Ordu İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’e iadei ziyarette bulundu.
Son atama kararnamesiyle Ordu’da göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Orhan Aksoy’u makamında ziyaret ederek tebrik ve başarı dileklerinde bulunan Milletvekili Şanlıtürk’ü, Ordu’da ki ofisinde ziyaret eden Aksoy, ziyarette Ordu hakkında fikir alış verişinde bulunarak, el ele birlikte daha güzel hizmetlere imza atacaklarına dikkat çekti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ise yaptığı açıklamada; “Ordu İl Emniyet Müdürümüz Atilla Aksoy'a iadeiziyaretleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum. Kıymetli Müdürümüzün Ordu ilimiz için yapacağı çalışmalarda bu şehrin evladı olarak her zaman yanında ve destekçisi olacağız. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Kıymetli Müdürümüze çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Ordu İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’e iadei ziyarette bulundu.





Son atama kararnamesiyle Ordu’da göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Orhan Aksoy’u makamında ziyaret ederek tebrik ve başarı dileklerinde bulunan Milletvekili Şanlıtürk’ü, Ordu’da ki ofisinde ziyaret eden Aksoy, ziyarette Ordu hakkında fikir alış verişinde bulunarak, el ele birlikte daha güzel hizmetlere imza atacaklarına dikkat çekti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ise yaptığı açıklamada; “Ordu İl Emniyet Müdürümüz Atilla Aksoy'a iadeiziyaretleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum. Kıymetli Müdürümüzün Ordu ilimiz için yapacağı çalışmalarda bu şehrin evladı olarak her zaman yanında ve destekçisi olacağız.
Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Kıymetli Müdürümüze çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.