Yunuslara ne oluyor ?

BÖLGE GÜNDEMİ 22.04.2018 - 10:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1238+ kez okundu.
 

Yunuslara ne oluyor ?

Karadeniz´de son günlerde yunus balığı ölümleri giderek artıyor. Son olarak Burunucu sahilinde ölü yunus kıyıya vurdu
Ünye Burunucu sahilinde ölü yunus karaya vurdu. Yunusu fark eden vatandaşlar. fotoğrafını çekip  ilgililere haber verdiler. Gövdesinin çeşitli yerlerinde yaralar bulunan yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki yunus son günlerde karaya vuran yunuslardan sadece birisi. Ölü yunusun balıkçı ağlarına takılarak ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Bu arada Karadeniz sahilinde son günlerde peş peşe yunus balıklarının kıyıya vurması endişe yarattı. Uzmanlar yunus balıklarının, 1 hafta ile 10 gün süreyle denizde duran kalkan ağlarına takıldığını ve bu nedenle dirençlerini kaybedip öldüğünü belirttiler.
Karadeniz´de son günlerde yunus balığı ölümleri giderek artıyor. Son olarak Burunucu sahilinde ölü yunus kıyıya vurdu

Ünye Burunucu sahilinde ölü yunus karaya vurdu. Yunusu fark eden vatandaşlar. fotoğrafını çekip  ilgililere haber verdiler. Gövdesinin çeşitli yerlerinde yaralar bulunan yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki yunus son günlerde karaya vuran yunuslardan sadece birisi. Ölü yunusun balıkçı ağlarına takılarak ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Bu arada Karadeniz sahilinde son günlerde peş peşe yunus balıklarının kıyıya vurması endişe yarattı. Uzmanlar yunus balıklarının, 1 hafta ile 10 gün süreyle denizde duran kalkan ağlarına takıldığını ve bu nedenle dirençlerini kaybedip öldüğünü belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.