Yeniden Dezenfekte Ediliyor

BÖLGE GÜNDEMİ (Ordu Gazete) - Ordu Gazete | 24.06.2020 - 15:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1212+ kez okundu.
 

Yeniden Dezenfekte Ediliyor

Altınordu Belediyesi ekipleri yeni normal dönem ile birlikte vatandaşların sıklıkla ziyaret ettiği Aile Sağlığı Merkezlerini yeniden dezenfekte ederek steril hale getiriyor.
  Koronavirüs pandemisinin ülkemizde görüldüğü ilk andan bu yana toplum sağlığının korunması için hijyen çalışmalarını aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi, dezenfekte çalışmalarına da devam ediyor. Altınordu Belediyesi pandemi döneminde faaliyetlerini aralıksız sürdüren Aile Sağlığı Merkezlerinde yeniden dezenfekte çalışması başlattı. Yeni normal dönem ile birlikte vatandaşların sıklıkla ziyaret ettiği Aile Sağlığı Merkezlerini tek tek gezen Altınordu Belediyesi ekipleri, merkez içerisindeki temas noktaları başta olmak üzere her alanı özenle dezenfekte edip steril hale getiriyor.
Altınordu Belediyesi ekipleri yeni normal dönem ile birlikte vatandaşların sıklıkla ziyaret ettiği Aile Sağlığı Merkezlerini yeniden dezenfekte ederek steril hale getiriyor.

 

Koronavirüs pandemisinin ülkemizde görüldüğü ilk andan bu yana toplum sağlığının korunması için hijyen çalışmalarını aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi, dezenfekte çalışmalarına da devam ediyor. Altınordu Belediyesi pandemi döneminde faaliyetlerini aralıksız sürdüren Aile Sağlığı Merkezlerinde yeniden dezenfekte çalışması başlattı.

Yeni normal dönem ile birlikte vatandaşların sıklıkla ziyaret ettiği Aile Sağlığı Merkezlerini tek tek gezen Altınordu Belediyesi ekipleri, merkez içerisindeki temas noktaları başta olmak üzere her alanı özenle dezenfekte edip steril hale getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.