Yaylada Bisiklet Keyfi

BÖLGE GÜNDEMİ 17.11.2020 - 15:01, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1463+ kez okundu.
 

Yaylada Bisiklet Keyfi

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Kabadüz Belediyesi iş birliğinde kentin önemli çekim merkezi olan 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası’na bisiklet yolu yapım çalışmaları devam ediyor.
Son zamanlarda yaptığı çalışmalar ile kent içerisindeki bisiklet yolu ağını genişleten Büyükşehir Belediyesi, Bisiklet Yolu Projesi’ni bu kez de Çambaşı Yaylası’nda gerçekleştiriyor. İnsanların hareketliliğini artırmak ve yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla yaylada yapılan proje, 5 kilometrelik güzergahta uygulanıyor. İki etapta hayata geçirilecek olan projenin ilk etabında ise sona yaklaşıldı.     “ÇAMBAŞI DAHA ÇOK RAĞBET GÖRECEK”     Dört mevsim yerli ve yabancı turistler tarafından tercih edilen Çambaşı Yaylası’nın bundan böyle daha çok rağbet göreceğini ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Proje tamamlandığında Çambaşı Yaylası, hem turizm açısından hem de vatandaşlarımızın sosyal aktivitesi bakımından oldukça önemli bir mekan olacak” dedi. Başkan Güler sözlerine şöyle devam etti:     “Dört mevsim yerli ve yabancı turistler tarafından tercih edilen Çambaşı Yaylası’nı günden güne daha çekici hale getiriyoruz. Birçok yatırımı hayata geçirdiğimiz yaylamızda bu defa da Bisiklet Yolu Projesi’ni gerçekleşiyoruz. Bu proje 5 kilometrelik bir güzergahta uygulanıyor. Ekiplerimiz şu anda 3 kilometrelik kısımda çalışmaları bitirdi. Dört mevsim yerli ve yabancı turistler tarafından tercih edilen yaylamız bundan böyle daha çok rağbet görecek. Şehrimizde yaygınlaştırdığımız bu proje sağlıklı yaşamı da teşvik ediyor. Proje tamamlandığında Çambaşı Yaylası, hem turizm açısından hem de vatandaşlarımızın sosyal aktivitesi bakımından oldukça önemli bir mekan olacak”                
Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Kabadüz Belediyesi iş birliğinde kentin önemli çekim merkezi olan 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası’na bisiklet yolu yapım çalışmaları devam ediyor.

Son zamanlarda yaptığı çalışmalar ile kent içerisindeki bisiklet yolu ağını genişleten Büyükşehir Belediyesi, Bisiklet Yolu Projesi’ni bu kez de Çambaşı Yaylası’nda gerçekleştiriyor. İnsanların hareketliliğini artırmak ve yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla yaylada yapılan proje, 5 kilometrelik güzergahta uygulanıyor. İki etapta hayata geçirilecek olan projenin ilk etabında ise sona yaklaşıldı.

 

 

“ÇAMBAŞI DAHA ÇOK RAĞBET GÖRECEK”

 

 

Dört mevsim yerli ve yabancı turistler tarafından tercih edilen Çambaşı Yaylası’nın bundan böyle daha çok rağbet göreceğini ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Proje tamamlandığında Çambaşı Yaylası, hem turizm açısından hem de vatandaşlarımızın sosyal aktivitesi bakımından oldukça önemli bir mekan olacak” dedi.

Başkan Güler sözlerine şöyle devam etti:

 

 

“Dört mevsim yerli ve yabancı turistler tarafından tercih edilen Çambaşı Yaylası’nı günden güne daha çekici hale getiriyoruz. Birçok yatırımı hayata geçirdiğimiz yaylamızda bu defa da Bisiklet Yolu Projesi’ni gerçekleşiyoruz. Bu proje 5 kilometrelik bir güzergahta uygulanıyor. Ekiplerimiz şu anda 3 kilometrelik kısımda çalışmaları bitirdi. Dört mevsim yerli ve yabancı turistler tarafından tercih edilen yaylamız bundan böyle daha çok rağbet görecek. Şehrimizde yaygınlaştırdığımız bu proje sağlıklı yaşamı da teşvik ediyor. Proje tamamlandığında Çambaşı Yaylası, hem turizm açısından hem de vatandaşlarımızın sosyal aktivitesi bakımından oldukça önemli bir mekan olacak”

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.