Yargılanmasına başlandı

ASAYİŞ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 24.03.2019 - 23:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1792+ kez okundu.
 

Yargılanmasına başlandı

Perşembe ilçesinde yeğeni Bahar Kılıç (36) ile oğlu Ömer Kılıç’ı (11) tüfek ve bıçak darbeleriyle öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Rüstem Kılıç’ın (38) yargılanmasına başlandı. Ordu Ağır Ceza Mahkemesi’nde, tutuklu yargılanan Rüstem Kılıç, “Pişmanım bilinçli olarak yapmadım, tedavi olmak istiyorum” dedi.
Savcılık, Rüstem Kılıç hakkında ‘Canavarca hisle eziyet çektirerek öldürmek’ ve ‘çocuğu canavarca hisle eziyet çektirerek öldürmek’ suçlarından ayrı ayrı ömür boyu hapis cezasına çarptırılmasını istedi. İddianamenin mahkeme tarafından kabul edilmesiyle Ordu Ağır Ceza Mahkemesi’nde, tutuklu yargılanan Rüstem Kılıç, “Pişmanım, bilinçli olarak yapmadım. Ben bir yıldır kendimde değildim ve ne yaptığımı bilmiyordum. Aramızda bir husumet de yoktur. Tedavi görmek istiyorum” dedi.  SAF AYAĞINA YATIYOR Rüstem Kılıç’ın kardeşi Ömer Kılıç da duruşmada, “Olaydan sonra kendini niye yaralamadı. İdam cezası alsa da idamını görsem. Saf ayağına yatıyor. Biz beşe on tahta deriz. Ustalık yapıyordu onun üzerinde 5 metre gidip geliyordu. Aklı başında olmayan biri bunu nasıl yapar? Fındık bahçesine yol yaptırmak için komşulardan para topladı. Aklı başında olmayan biri bunu nasıl düşünür?” dedi. Mahkeme heyeti, Rüstem Kılıç’ın akıl sağlığının yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek raporun dosyaya eklenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. Heyet, Kılıç’ın tutukluluğunun devamına karar verdi.
Perşembe ilçesinde yeğeni Bahar Kılıç (36) ile oğlu Ömer Kılıç’ı (11) tüfek ve bıçak darbeleriyle öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Rüstem Kılıç’ın (38) yargılanmasına başlandı. Ordu Ağır Ceza Mahkemesi’nde, tutuklu yargılanan Rüstem Kılıç, “Pişmanım bilinçli olarak yapmadım, tedavi olmak istiyorum” dedi.

Savcılık, Rüstem Kılıç hakkında ‘Canavarca hisle eziyet çektirerek öldürmek’ ve ‘çocuğu canavarca hisle eziyet çektirerek öldürmek’ suçlarından ayrı ayrı ömür boyu hapis cezasına çarptırılmasını istedi. İddianamenin mahkeme tarafından kabul edilmesiyle Ordu Ağır Ceza Mahkemesi’nde, tutuklu yargılanan Rüstem Kılıç, “Pişmanım, bilinçli olarak yapmadım. Ben bir yıldır kendimde değildim ve ne yaptığımı bilmiyordum. Aramızda bir husumet de yoktur. Tedavi görmek istiyorum” dedi.

 SAF AYAĞINA YATIYOR

Rüstem Kılıç’ın kardeşi Ömer Kılıç da duruşmada, “Olaydan sonra kendini niye yaralamadı. İdam cezası alsa da idamını görsem. Saf ayağına yatıyor. Biz beşe on tahta deriz. Ustalık yapıyordu onun üzerinde 5 metre gidip geliyordu. Aklı başında olmayan biri bunu nasıl yapar? Fındık bahçesine yol yaptırmak için komşulardan para topladı. Aklı başında olmayan biri bunu nasıl düşünür?” dedi.

Mahkeme heyeti, Rüstem Kılıç’ın akıl sağlığının yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek raporun dosyaya eklenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. Heyet, Kılıç’ın tutukluluğunun devamına karar verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.