ÜTSO Meclis Başkanını seçti

26.04.2018 - 14:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2408+ kez okundu.
 

ÜTSO Meclis Başkanını seçti

15 Nisan pazar günü yapılan Ünye Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde yeşil listeden aday olan Tuncay Sağlam Ünye ticaret odası yapılan seçimle meclis başkanlığına getirildi.
Oda binasında yapılan oylamada 30 oyun 23’ünü alan Sağlam büyük çoğunluğun oyun alarak   Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı oldu. Yapılan seçimin ardından ise Meclis Başkan Vekili Hamza Alp, Meclis Başkan Vekili Recai Özdemir ve Meclis Katip Üyesi Tekin Ak oldu. Tuncay Sağlam,” güzel bir seim geçirdik.Ekip arkadaşlarıma ve Başkanımıza teşekkür ediyorum. Değerli dostlarımıza ve gizli kalmış arkadaşlarımıza teşekkür ederim.Bundan sonraki çalışmalarımızda toplantımızı yaparak plan ve program çerçevesinde gerekeni yapacağız.”dedi  
15 Nisan pazar günü yapılan Ünye Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde yeşil listeden aday olan Tuncay Sağlam Ünye ticaret odası yapılan seçimle meclis başkanlığına getirildi.

Oda binasında yapılan oylamada 30 oyun 23’ünü alan Sağlam büyük çoğunluğun oyun alarak   Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı oldu. Yapılan seçimin ardından ise Meclis Başkan Vekili Hamza Alp, Meclis Başkan Vekili Recai Özdemir ve Meclis Katip Üyesi Tekin Ak oldu.

Tuncay Sağlam,” güzel bir seim geçirdik.Ekip arkadaşlarıma ve Başkanımıza teşekkür ediyorum. Değerli dostlarımıza ve gizli kalmış arkadaşlarımıza teşekkür ederim.Bundan sonraki çalışmalarımızda toplantımızı yaparak plan ve program çerçevesinde gerekeni yapacağız.”dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.