ÜTSO’dan Görev Başındaki Polislere Kutlama

YAŞAM 12.04.2020 - 21:29, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2603+ kez okundu.
 

ÜTSO’dan Görev Başındaki Polislere Kutlama

Ünye Ticaret Ve Sanayi Odasından Polis Teşkilatının 175. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla görevi başındaki polisleri ziyaret ve kutlama gerçekleştirildi.
  6-10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatının 175. kuruluş yıldönümü kapsamında Ünye’de bulunan polis uygulama noktasını ziyaret eden Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar ve Meclis Başkanı Tuncay Sağlam  görevi başındaki polislerle bir araya geldi. Burada görevli polislerle tek tek selamlaşan Başkanlar tüm emniyet mensuplarının 10 Nisan Polis Günü’nü kutladı. Polislerle bir süre sohbet eden Oda Başkanı Akar ve meclis Başkanı Sağlam  beraberinde getirdikleri hediyeleri takdim ettiler. Gerçekleşen ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan  Akar, gece-gündüz demeden görev yapan polislerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.Başkan Akar, “Tüm polislerimizin 10 Nisan Polis Günü’nü tebrik ediyoruz. Bu ülkenin geleceği, birliği, beraberliği ve güven içinde yaşaması için gece gündüz demeden çalışan tüm emniyet mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bu özel günü her yıl güzellikler içerisinde kutlamayı temenni ediyor, görevi başındaki tüm polis teşkilatımıza görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.
Ünye Ticaret Ve Sanayi Odasından Polis Teşkilatının 175. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla görevi başındaki polisleri ziyaret ve kutlama gerçekleştirildi.

 


6-10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatının 175. kuruluş yıldönümü kapsamında Ünye’de bulunan polis uygulama noktasını ziyaret eden Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar ve Meclis Başkanı Tuncay Sağlam  görevi başındaki polislerle bir araya geldi.

Burada görevli polislerle tek tek selamlaşan Başkanlar tüm emniyet mensuplarının 10 Nisan Polis Günü’nü kutladı. Polislerle bir süre sohbet eden Oda Başkanı Akar ve meclis Başkanı Sağlam  beraberinde getirdikleri hediyeleri takdim ettiler.

Gerçekleşen ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan  Akar, gece-gündüz demeden görev yapan polislerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.Başkan Akar, “Tüm polislerimizin 10 Nisan Polis Günü’nü tebrik ediyoruz. Bu ülkenin geleceği, birliği, beraberliği ve güven içinde yaşaması için gece gündüz demeden çalışan tüm emniyet mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bu özel günü her yıl güzellikler içerisinde kutlamayı temenni ediyor, görevi başındaki tüm polis teşkilatımıza görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.