Ütso Başarılı Firmaları Ödüllendirdi

BÖLGE GÜNDEMİ 08.10.2020 - 11:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2135+ kez okundu.
 

Ütso Başarılı Firmaları Ödüllendirdi

Ünye Ticaret ve Sanayi odası tarafından her yıl Yerel, Ulusal ve Uluslararası alanda başarı elde etmiş üyelerine yönelik ödüllendirme faaliyeti bu yılda gerçekleştirildi.
  Firmaları ziyaret ederek ödülleri verilirken  ziyaretlere; Yönetim Kurulu Başkanı  İrfan AKAR, Meclis Başkanı  Tuncay SAĞLAM, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kılıç ve Genel Sekreteri Aydın EKMEKCİ katıldı. ISO 2. 500’e giren Uslu Fındık ,Burak Tarım,Dost Fındık ve Ünye Çimento’ya Ünye Ticaret ve Sanayi odası tablo hediye etti. Başkanımız İrfan AKAR yaptığı açıklamada; her yıl olduğu gibi bu yılda üyelerimizi teşvik etmeye devam ediyoruz. Bu yıl 4  firmamız ilçemizi, bölgemizi ulusal bazda temsil etti, sayılarının artmasını temenni ediyorum. Ödülleri firmalarımızı ziyaret ederek veriyoruz, çünkü elde ettikleri başarının çalışanları ile birlikte olduğuna inanıyoruz. Bu yıl 4 olan sayının önümüzdeki yıllarda artmasını temenni ederek, üyelerimize başarılar diliyorum dedi.
Ünye Ticaret ve Sanayi odası tarafından her yıl Yerel, Ulusal ve Uluslararası alanda başarı elde etmiş üyelerine yönelik ödüllendirme faaliyeti bu yılda gerçekleştirildi.

 

Firmaları ziyaret ederek ödülleri verilirken  ziyaretlere; Yönetim Kurulu Başkanı  İrfan AKAR, Meclis Başkanı  Tuncay SAĞLAM, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kılıç ve Genel Sekreteri Aydın EKMEKCİ katıldı.

ISO 2. 500’e giren Uslu Fındık ,Burak Tarım,Dost Fındık ve Ünye Çimento’ya Ünye Ticaret ve Sanayi odası tablo hediye etti.

Başkanımız İrfan AKAR yaptığı açıklamada; her yıl olduğu gibi bu yılda üyelerimizi teşvik etmeye devam ediyoruz. Bu yıl 4  firmamız ilçemizi, bölgemizi ulusal bazda temsil etti, sayılarının artmasını temenni ediyorum. Ödülleri firmalarımızı ziyaret ederek veriyoruz, çünkü elde ettikleri başarının çalışanları ile birlikte olduğuna inanıyoruz. Bu yıl 4 olan sayının önümüzdeki yıllarda artmasını temenni ederek, üyelerimize başarılar diliyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.