Usta oyuncu da ölümden döndü!

YAŞAM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 30.11.2019 - 22:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1696+ kez okundu.
 

Usta oyuncu da ölümden döndü!

Arnavutluk'ta önceki gün merkez üssü başkent Tiran'da 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bir konferans için Tiran'da olan usta oyuncu Ordulu Kadir İnanır da depreme uykuda yakalandı. İnanır, depremle ilgili, "İnançlı biri olduğum için panik yapmadım" dedi.
Arnavutluk‘ta önceki gün saat 03.55’te merkez üssü başkent Tiran‘a 30 kilometre uzaklıkta deniz kıyısındaki Dıraç kenti olan 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çok sayıda binanın yıkıldığı depremde 31öldü, 658de yaralandı. Yaralılardan bazılarının durumu ise ağır. Usta oyuncu Kadir İnanır ise toplantı için gittiği ülkede depreme yakalandı. Demokratik Gelişim Enstitüsü’nün toplantısı için ülkeye giden oyuncu Kadir İnanır, depreme uyurken yakalandı. Çok sayıda insanın hayatını kaybettiği sırasında otelde olduğunu belirten oyuncu, “Depreme otelde uyurken yakalandık. Ben her felaketi sakin karşılayan biriyim. İnançlı bir insan olduğum için panik yapmadım” şeklinde konuştu. Türklerin kaldığı otel çöktü Depremin merkezi olan liman şehri Durres’te Palma isimli 7 katlı otel de çöktü. Otel personelinin hafif yaralandığı açıklanırken çöken otelde kalan 20 Türk kurtarıldı. Kadir İnanır’ın depreme bu otelde yakalanıp yakalanmadığı ise henüz bilinmiyor. Depremde 31 kişi hayatını kaybetti Bölgede başta Türk arama kurtarma ekipleri olmak üzere diğer ülkelerden gelen ekipler altında kalanlara ulaşmak için çalışmaları sürdürüyor. Arnavutluk Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, depremde ölenlerin sayısının 31’e çıktı. Sağlık Bakanlığı ve Sosyal Koruma Bakanlığı da 8’i ağır 658 kişinin yaralandığını duyurdu. Arnavutluk Bakanlar Kurulu kararıyla, nedeniyle başkent Tiran ve Dıraç’ta 30 günü geçmeyecek süreyle doğal afet durumu edildi. Öte yandan, Arnavutluk Yer Bilimleri, Enerji, Su ve Çevre Enstitüsünden (IGJEUM) yapılan açıklamada, merkez üssü Adriyatik Denizi olan 5,6 büyüklüğünde bir daha meydana geldiği bildirildi. IGJEUM ayrıca, önceki gün saat 03.55’te meydana gelen depremin ardından aralarında 5 büyüklüğünde olmak üzere 524 artçı sarsıntının meydana geldiği bilgisini paylaştı.
Arnavutluk'ta önceki gün merkez üssü başkent Tiran'da 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bir konferans için Tiran'da olan usta oyuncu Ordulu Kadir İnanır da depreme uykuda yakalandı. İnanır, depremle ilgili, "İnançlı biri olduğum için panik yapmadım" dedi.

Arnavutluk‘ta önceki gün saat 03.55’te merkez üssü başkent Tiran‘a 30 kilometre uzaklıkta deniz kıyısındaki Dıraç kenti olan 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çok sayıda binanın yıkıldığı depremde 31öldü, 658de yaralandı. Yaralılardan bazılarının durumu ise ağır. Usta oyuncu Kadir İnanır ise toplantı için gittiği ülkede depreme yakalandı.

Demokratik Gelişim Enstitüsü’nün toplantısı için ülkeye giden oyuncu Kadir İnanır, depreme uyurken yakalandı. Çok sayıda insanın hayatını kaybettiği sırasında otelde olduğunu belirten oyuncu, “Depreme otelde uyurken yakalandık. Ben her felaketi sakin karşılayan biriyim. İnançlı bir insan olduğum için panik yapmadım” şeklinde konuştu.

Türklerin kaldığı otel çöktü

Depremin merkezi olan liman şehri Durres’te Palma isimli 7 katlı otel de çöktü. Otel personelinin hafif yaralandığı açıklanırken çöken otelde kalan 20 Türk kurtarıldı. Kadir İnanır’ın depreme bu otelde yakalanıp yakalanmadığı ise henüz bilinmiyor.

Depremde 31 kişi hayatını kaybetti

Bölgede başta Türk arama kurtarma ekipleri olmak üzere diğer ülkelerden gelen ekipler altında kalanlara ulaşmak için çalışmaları sürdürüyor. Arnavutluk Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, depremde ölenlerin sayısının 31’e çıktı. Sağlık Bakanlığı ve Sosyal Koruma Bakanlığı da 8’i ağır 658 kişinin yaralandığını duyurdu.

Arnavutluk Bakanlar Kurulu kararıyla, nedeniyle başkent Tiran ve Dıraç’ta 30 günü geçmeyecek süreyle doğal afet durumu edildi. Öte yandan, Arnavutluk Yer Bilimleri, Enerji, Su ve Çevre Enstitüsünden (IGJEUM) yapılan açıklamada, merkez üssü Adriyatik Denizi olan 5,6 büyüklüğünde bir daha meydana geldiği bildirildi. IGJEUM ayrıca, önceki gün saat 03.55’te meydana gelen depremin ardından aralarında 5 büyüklüğünde olmak üzere 524 artçı sarsıntının meydana geldiği bilgisini paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.