Ünyeliler Asarkaya yolunun düzenlenmesini bekliyor.

TURİZM 28.03.2018 - 23:55, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1524+ kez okundu.
 

Ünyeliler Asarkaya yolunun düzenlenmesini bekliyor.

Ünye’nin en önemli mesire yerlerinden biri olan Asarkaya’da, yaşanan yol sıkıntısı, sezon öncesinde çözüm bekliyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesinin adeta yatırıma boğduğu Altınordu merkezinden kafasını çevirerek, Ünye’ye de bakmasını isteyen Ünyeliler, "boztepe yolunu 3 şerif yapan Büyükşehir Belediye Başkanımızdan sadece 2 aracın geçebileceği yol talebinde bulunuyoruz” dediler. Baharın gelmesiyle birlikte, gurbetçilerin, yüksek kesimlerden gelen vatandaşlarımızın, yaz aylarında Ünyelilerin ve çevre il ve ilçelerden gelen insanların oldukça yoğun bir şekilde kullandığı Asarkaya’ya tek şeritle ulaşım imkanı olmasının zaman zaman sıkıntı yarattığını ifade eden vatandaşlar yetkililerin bir an önce bu soruna el atmasını beklediklerini ifade ettiler.  
Ünye’nin en önemli mesire yerlerinden biri olan Asarkaya’da, yaşanan yol sıkıntısı, sezon öncesinde çözüm bekliyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin adeta yatırıma boğduğu Altınordu merkezinden kafasını çevirerek, Ünye’ye de bakmasını isteyen Ünyeliler, "boztepe yolunu 3 şerif yapan Büyükşehir Belediye Başkanımızdan sadece 2 aracın geçebileceği yol talebinde bulunuyoruz” dediler.

Baharın gelmesiyle birlikte, gurbetçilerin, yüksek kesimlerden gelen vatandaşlarımızın, yaz aylarında Ünyelilerin ve çevre il ve ilçelerden gelen insanların oldukça yoğun bir şekilde kullandığı Asarkaya’ya tek şeritle ulaşım imkanı olmasının zaman zaman sıkıntı yarattığını ifade eden vatandaşlar yetkililerin bir an önce bu soruna el atmasını beklediklerini ifade ettiler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.