Ünye’ye Vali’den gümüş madalya!

BÖLGE GÜNDEMİ 02.12.2018 - 15:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1442+ kez okundu.
 

Ünye’ye Vali’den gümüş madalya!

Ünyeli işadamı Ufuk Çiloğlu, 34 defa kan bağışında bulunmasından dolayı, Ordu Valisi Seddar Yavuz tarafından gümüş madalyayla ödüllendirildi.
Ordu Valisi Seddar Yavuz, Türk Kızılayı Ordu Şubesi tarafından düzenlenen, 'Gönüllü Kan Bağışçıları Madalya ve Plaket Takdim Töreni'ne katılarak gönüllü ve düzenli kan bağışı yapan bağışçılara plaket ve madalyalarını verdi. Törende Ünyeli işadamı Ufuk Çiloğlu’da 34 defa kan bağışında bulunmasından dolayı Vali Yavuz tarafından gümüş madalyayla ödüllendirildi. Ordu Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen törende bağışçılara bağış sayılarına göre altın, gümüş ve bronz madalya takdim edildi. Törende madalya almaya hak kazanan bağışçılara ödülleri Vali Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve protokol mensupları tarafından verildi. -“Allah rızası için kan verdim, vermeye de devam edeceğim”- Ünyeli işadamı Ufuk Çiloğlu, bugüne kadar Allah rızası için kan verdiğini ifade ederek, “Açıkçası kaç adet kan verdiğimi hesaplamamıştım. Kızılay’dan beni arayarak 34 defa kan verdiğimi ve ödül alacağımı söylediler. Tören için Ordu’ya davet edildim. Sayın Valimiz Seddar Yavuz’un elinden ödülü aldık. Bundan sonrada sağlığım el verdiği müddetçe düzenli olarak kan bağışında bulunacağım. Her sağlıklı bireye de kan bağışında bulunmalarını tavsiye ediyorum. Ben kan bağışında bulunmanın çok faydasını gördüm. Bu güne kadar hep Allah rızası için kan verdim, vermeye de devam edeceğim.” dedi.
Ünyeli işadamı Ufuk Çiloğlu, 34 defa kan bağışında bulunmasından dolayı, Ordu Valisi Seddar Yavuz tarafından gümüş madalyayla ödüllendirildi.

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Türk Kızılayı Ordu Şubesi tarafından düzenlenen, 'Gönüllü Kan Bağışçıları Madalya ve Plaket Takdim Töreni'ne katılarak gönüllü ve düzenli kan bağışı yapan bağışçılara plaket ve madalyalarını verdi. Törende Ünyeli işadamı Ufuk Çiloğlu’da 34 defa kan bağışında bulunmasından dolayı Vali Yavuz tarafından gümüş madalyayla ödüllendirildi.

Ordu Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen törende bağışçılara bağış sayılarına göre altın, gümüş ve bronz madalya takdim edildi.

Törende madalya almaya hak kazanan bağışçılara ödülleri Vali Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve protokol mensupları tarafından verildi.

-“Allah rızası için kan verdim, vermeye de devam edeceğim”-

Ünyeli işadamı Ufuk Çiloğlu, bugüne kadar Allah rızası için kan verdiğini ifade ederek, “Açıkçası kaç adet kan verdiğimi hesaplamamıştım. Kızılay’dan beni arayarak 34 defa kan verdiğimi ve ödül alacağımı söylediler. Tören için Ordu’ya davet edildim. Sayın Valimiz Seddar Yavuz’un elinden ödülü aldık. Bundan sonrada sağlığım el verdiği müddetçe düzenli olarak kan bağışında bulunacağım. Her sağlıklı bireye de kan bağışında bulunmalarını tavsiye ediyorum. Ben kan bağışında bulunmanın çok faydasını gördüm. Bu güne kadar hep Allah rızası için kan verdim, vermeye de devam edeceğim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.