Ünye’nin Manyetik Kumu yatak oldu

YAŞAM 07.03.2019 - 15:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 3074+ kez okundu.
 

Ünye’nin Manyetik Kumu yatak oldu

Ünye’nin Manyetik Kumu ‘Bambi’ yataklarıyla stresten uzak ve konforluk bir imkan sunuyor.
Ünye’nin sahili boyunca olan manyetik siyah kum, ‘Bambi’ yatak firması tarafından kullanılmaya başlandı. Strese iyi geldiği ve rahatlattığı düşünülen manyetik siyah kumun etkisi yatak içinde kullanılarak gece konforlu ve rahat uyuma imkanı sağlandı. Yatağın reklamında oynayan ünlü sanatçı Hülya Avşar da Ünye manyetik kumundan hazırlanan yatakla huzurun ve rahatlığın adresini gösterdi. Avşar, “İnsanların yüz yıllardır faydalandığı manyetik siyah kum. Hayat stres doluymuş. Olsun, varsın. O stresi alıp götüren kum tanecikleri benim yatağımda.” dedi.
Ünye’nin Manyetik Kumu ‘Bambi’ yataklarıyla stresten uzak ve konforluk bir imkan sunuyor.

Ünye’nin sahili boyunca olan manyetik siyah kum, ‘Bambi’ yatak firması tarafından kullanılmaya başlandı.

Strese iyi geldiği ve rahatlattığı düşünülen manyetik siyah kumun etkisi yatak içinde kullanılarak gece konforlu ve rahat uyuma imkanı sağlandı.

Yatağın reklamında oynayan ünlü sanatçı Hülya Avşar da Ünye manyetik kumundan hazırlanan yatakla huzurun ve rahatlığın adresini gösterdi.

Avşar, “İnsanların yüz yıllardır faydalandığı manyetik siyah kum. Hayat stres doluymuş. Olsun, varsın. O stresi alıp götüren kum tanecikleri benim yatağımda.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.