Ünye Emniyeti huzurlu bir bayram için sahada

BÖLGE GÜNDEMİ 13.08.2019 - 12:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2318+ kez okundu.
 

Ünye Emniyeti huzurlu bir bayram için sahada

Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak için Kurban Bayramı kapsamında tedbirleri arttırarak gerekli önlemleri aldı.
Vatandaşın mal ve can güvenliğini sağlayan, gece gündüz bu konuda çalışmalar yapan Ünye Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi alınması gereken önlemler konusunda çalışmalarını yoğunlaştırdı. Emniyet ekipleri, tatilcilerin ve vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için kent merkezinde vatandaşın yoğun olarak alış-veriş yaptığı yerlerde 24 saat görev yapıyor. Esnaf ile bire bir görüşme halinde olan ekipler, aynı zamanda Ünye Akçay mevkii ile Fatsa sınırına kadar olan bölgede uygulama ve denetimler yaparak seyir halindeki sürücülerinde can ve mal güveliğini sağlamaya çalışıyor.   Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak, gerek tatilcilerin, gerekse vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmeleri için bayram süresince emniyet ekiplerinin tamamın 24 saat aralıksız sahada faal olacağı öğrenildi. 
Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak için Kurban Bayramı kapsamında tedbirleri arttırarak gerekli önlemleri aldı.

Vatandaşın mal ve can güvenliğini sağlayan, gece gündüz bu konuda çalışmalar yapan Ünye Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi alınması gereken önlemler konusunda çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Emniyet ekipleri, tatilcilerin ve vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için kent merkezinde vatandaşın yoğun olarak alış-veriş yaptığı yerlerde 24 saat görev yapıyor.

Esnaf ile bire bir görüşme halinde olan ekipler, aynı zamanda Ünye Akçay mevkii ile Fatsa sınırına kadar olan bölgede uygulama ve denetimler yaparak seyir halindeki sürücülerinde can ve mal güveliğini sağlamaya çalışıyor.

 

Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak, gerek tatilcilerin, gerekse vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmeleri için bayram süresince emniyet ekiplerinin tamamın 24 saat aralıksız sahada faal olacağı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.