Ünye'de Şüpheli Ölüm

ASAYİŞ 17.12.2019 - 14:37, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1491+ kez okundu.
 

Ünye'de Şüpheli Ölüm

Ünye Merkez Çınarlık Mahallesi Koçkan Sokak’ta oturan Mahmut Kale’den (63) haber alamayan komşuları polisi aradı.
  Olay yerine gelen polis ve ilk yardım ekipleri evde yerde hareketsiz yatan Mahmut Kale’ye ilk müdahaleyi yapsa da, kurtarılamadı.  Komşularının ifadesine göre, Muammer Kale’nin kiracısıyla kavga ettiği ve kavganın ardından evden ses gelmeyince durumu polise bildirdikleri öğrenildi. Polis olay yerini emniyet çemberine alırken, şüpheli ölümle ilgili soruşturma başlatıldı.
Ünye Merkez Çınarlık Mahallesi Koçkan Sokak’ta oturan Mahmut Kale’den (63) haber alamayan komşuları polisi aradı.

 

Olay yerine gelen polis ve ilk yardım ekipleri evde yerde hareketsiz yatan Mahmut Kale’ye ilk müdahaleyi yapsa da, kurtarılamadı. 

Komşularının ifadesine göre, Muammer Kale’nin kiracısıyla kavga ettiği ve kavganın ardından evden ses gelmeyince durumu polise bildirdikleri öğrenildi.

Polis olay yerini emniyet çemberine alırken, şüpheli ölümle ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.