Ünye’de Esrar ele geçirildi.

ASAYİŞ 15.11.2020 - 14:12, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1567+ kez okundu.
 

Ünye’de Esrar ele geçirildi.

Jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda esrar ve esrar maddesi ele geçirildi.
Açıklamada şöyle denildi:   Ordu İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan titiz çalışmalar neticesinde, Ünye İlçesinde 12 Kasım 2020 tarihinde yapılan operasyon neticesinde (1) şüpheli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada; (12,05) kg. kubar esrar ve içerisinde kubar esrar maddesi bulunan (6) adet makaron ele geçirilmiştir.     Olayla ilgili yakalanan (1) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.                 Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  
Jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda esrar ve esrar maddesi ele geçirildi.

Açıklamada şöyle denildi:

 

Ordu İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan titiz çalışmalar neticesinde, Ünye İlçesinde 12 Kasım 2020 tarihinde yapılan operasyon neticesinde (1) şüpheli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada; (12,05) kg. kubar esrar ve içerisinde kubar esrar maddesi bulunan (6) adet makaron ele geçirilmiştir.  

 

Olayla ilgili yakalanan (1) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.

               

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.