Ünye’de 10 Kasım programı

BÖLGE GÜNDEMİ 09.11.2020 - 21:28, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1791+ kez okundu.
 

Ünye’de 10 Kasım programı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. Yıldönümü dolayısıyla 10 Kasım Salı günü Ünye’de çeşitli etkinliklerle anma programı düzenlenecek.
08:45’te Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayacak. 09:05’te Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okunacak. 10:00’da Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. Yıl dönümü dolayısıyla 82 fidan Ünye Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri tarafından toprakla buluşturulacak.   11:00’da Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çok amaçlı salonunda Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program Ünye Kaymakamlığı sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak. 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. Yıldönümü dolayısıyla 10 Kasım Salı günü Ünye’de çeşitli etkinliklerle anma programı düzenlenecek.

08:45’te Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayacak. 09:05’te Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okunacak.

10:00’da Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. Yıl dönümü dolayısıyla 82 fidan Ünye Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri tarafından toprakla buluşturulacak.

 

11:00’da Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çok amaçlı salonunda Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program Ünye Kaymakamlığı sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.