Ünye Çimentoda Kaza; 1 Ölü

ASAYİŞ 14.05.2018 - 09:28, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1826+ kez okundu.
 

Ünye Çimentoda Kaza; 1 Ölü

Ünye’de bir kişi iş kazası sonucu hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre bugün saat 10.00 sıralarında, Ünye’de bulunan Çimento Fabrikası’nda tadilat nedeniyle yapılan revizyon sırasında yüklenici firma personellerinden Sinan Öztürk (35) vincin üzerinden ağır malzeme kaldırdığı sırada başının kasa ile malzeme arasına sıkışması sonucu ağır yaralandı. Talihsiz işçi Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Şirket Yönetiminden Açıklama Ünye Çimento yönetiminden kaza sonrası bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, “12 Mayıs 2018 tarihinde saat 10.00 sıralarında şirketimizin yıllık planlı bakım işleri kapsamında değişimi yapılacak olan bir makine parçasının mobil vinç ile kaldırılması esnasında, parça kontrol dışı hareket ederek, işin yapımında çalışan müteahhit firma çalışanı Sinan ÖZTÜRK’e çarparak yaralanmasına neden olmuştur. İvedikle Ünye Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Sinan ÖZTÜRK, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Ünye Çimento Ailesi olarak yaşanan bu olayın derin üzüntüsünü yaşamakta olup, merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm çalışma arkadaşlarına başsağlığı dileriz” denildi.      
Ünye’de bir kişi iş kazası sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre bugün saat 10.00 sıralarında, Ünye’de bulunan Çimento Fabrikası’nda tadilat nedeniyle yapılan revizyon sırasında yüklenici firma personellerinden Sinan Öztürk (35) vincin üzerinden ağır malzeme kaldırdığı sırada başının kasa ile malzeme arasına sıkışması sonucu ağır yaralandı. Talihsiz işçi Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şirket Yönetiminden Açıklama

Ünye Çimento yönetiminden kaza sonrası bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, “12 Mayıs 2018 tarihinde saat 10.00 sıralarında şirketimizin yıllık planlı bakım işleri kapsamında değişimi yapılacak olan bir makine parçasının mobil vinç ile kaldırılması esnasında, parça kontrol dışı hareket ederek, işin yapımında çalışan müteahhit firma çalışanı Sinan ÖZTÜRK’e çarparak yaralanmasına neden olmuştur. İvedikle Ünye Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Sinan ÖZTÜRK, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Ünye Çimento Ailesi olarak yaşanan bu olayın derin üzüntüsünü yaşamakta olup, merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm çalışma arkadaşlarına başsağlığı dileriz” denildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.