Ünye Cezaevinden Kaçtıktan Sonra Kızı Taciz Eden Mahkum Yakalandı

(Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 16.02.2020 - 22:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1593+ kez okundu.
 

Ünye Cezaevinden Kaçtıktan Sonra Kızı Taciz Eden Mahkum Yakalandı

Üniversite öğrencisi Ceren Özdemir‘in kaçak bir cani mahkumca katledilmesinin ardından Ordu‘da korkutan bir olay daha yaşandı.
  İddialara göre Ünye Cezaevinden firar eden mahkum Ahmet Ç. toplu taşıma aracında genç bir kızı taciz ederken aynı araçta bulunan emekli polislerin dikkatiyle yakayı ele verdi. Emekli polislerin kimlik sormasıyla panikleyen kaçak mahkumun şüpheli tavırları kıskıvrak yakalanmasını sağladı.Öte yandan cezaevinden izinli çıktığı ve geri dönmeyerek kaçak olduğu resmi kayıtlarda belirtilen mahkum Ahmet Ç.’nin suç dosyasının da kabarık olduğu öğrenildi.  
Üniversite öğrencisi Ceren Özdemir‘in kaçak bir cani mahkumca katledilmesinin ardından Ordu‘da korkutan bir olay daha yaşandı.

 

İddialara göre Ünye Cezaevinden firar eden mahkum Ahmet Ç. toplu taşıma aracında genç bir kızı taciz ederken aynı araçta bulunan emekli polislerin dikkatiyle yakayı ele verdi.
Emekli polislerin kimlik sormasıyla panikleyen kaçak mahkumun şüpheli tavırları kıskıvrak yakalanmasını sağladı.Öte yandan cezaevinden izinli çıktığı ve geri dönmeyerek kaçak olduğu resmi kayıtlarda belirtilen mahkum Ahmet Ç.’nin suç dosyasının da kabarık olduğu öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.