Ünye Bayramlaştı

BÖLGE GÜNDEMİ 05.06.2019 - 19:37, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2659+ kez okundu.
 

Ünye Bayramlaştı

Ünye’de her bayram geleneksel hale gelen kent bayramlaşmasında bayram kültürü yaşatılmaya devam ediyor.
AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, MHP Ünye İlçe Başkanı Hacı Demir ve İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Osman Karagöz ve Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin bayramlaşma programında yaptıkları konuşmada birlik ve beraberlik mesajları vererek İslam eleminin bayramını kutladılar. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek;”Cenab-ı Allah ülkemizin birliği ve beraberliği ile aynı huzur içerisinde ilçemizde de daha nice Ramazan aylarına ve bayramlara erişmeyi nasip etsin. Bugün huzurlu bir şekilde Ramazan’ı eda etmemizi ve bayramı kutlamamıza vesile olan ve ülkemiz için can veren şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize sağlık ve huzur diliyorum.Bundan sonra ki süreçte de Mevlam bu güzellikleri ilçemizde ve tüm İslam aleminde yaşatsın ve huzurun tesisine vesile olsun.”dedi. Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, bayramların insanları birbirlerine yakınlaştıran, küskünlükleri sona erdiren bir fırsat kapısı olduğunu belirterek, Ramazan Bayramı’nın başta Ünyeliler olmak üzere tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diledi.   Kaymakam Güney konuşmasında Ramazan ayının önemine değinerek şunları kaydetti, “Bittiği için derin hüznünü yaşadığımız, Ramazan’ın Bayramını hepinize kutluyorum. Alem-i İslam’ın, milletimizin, Ordu’muzun, Ünye’mizin, burada bulunan hazirunun bayramı bayram gibi olsun. Bayram tadında olsun, nice bayramlara Rabbim bizleri sağlıkla muhabbetle eriştirsin.” Konuşmaların ardından dualar edildi ve daha sonra kent bayramlaşmasına katılanlara ikramlarda bulunuldu. CHP’nin, “Kent Bayramlaşması”na geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda katılmaması dikkat çekti. Bayramlaşma programına protokolün yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Ünye’de her bayram geleneksel hale gelen kent bayramlaşmasında bayram kültürü yaşatılmaya devam ediyor.

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, MHP Ünye İlçe Başkanı Hacı Demir ve İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Osman Karagöz ve Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin bayramlaşma programında yaptıkları konuşmada birlik ve beraberlik mesajları vererek İslam eleminin bayramını kutladılar.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek;”Cenab-ı Allah ülkemizin birliği ve beraberliği ile aynı huzur içerisinde ilçemizde de daha nice Ramazan aylarına ve bayramlara erişmeyi nasip etsin. Bugün huzurlu bir şekilde Ramazan’ı eda etmemizi ve bayramı kutlamamıza vesile olan ve ülkemiz için can veren şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize sağlık ve huzur diliyorum.Bundan sonra ki süreçte de Mevlam bu güzellikleri ilçemizde ve tüm İslam aleminde yaşatsın ve huzurun tesisine vesile olsun.”dedi.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, bayramların insanları birbirlerine yakınlaştıran, küskünlükleri sona erdiren bir fırsat kapısı olduğunu belirterek, Ramazan Bayramı’nın başta Ünyeliler olmak üzere tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diledi.

 

Kaymakam Güney konuşmasında Ramazan ayının önemine değinerek şunları kaydetti, “Bittiği için derin hüznünü yaşadığımız, Ramazan’ın Bayramını hepinize kutluyorum. Alem-i İslam’ın, milletimizin, Ordu’muzun, Ünye’mizin, burada bulunan hazirunun bayramı bayram gibi olsun. Bayram tadında olsun, nice bayramlara Rabbim bizleri sağlıkla muhabbetle eriştirsin.”

Konuşmaların ardından dualar edildi ve daha sonra kent bayramlaşmasına katılanlara ikramlarda bulunuldu.

CHP’nin, “Kent Bayramlaşması”na geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda katılmaması dikkat çekti.

Bayramlaşma programına protokolün yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.