Ünye 1957 Spor'da Görev Dağılımı Yapıldı!

SPOR 03.11.2020 - 15:56, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1769+ kez okundu.
 

Ünye 1957 Spor'da Görev Dağılımı Yapıldı!

2020-2021 sezonu öncesinde yaptığı Olağan Genel Kurul'un ardından yeni başkanını seçen ve göreve Mehmet Ali Durak'ın getirildiği Ünye 1957 Spor'da, görev dağılımı yapıldı.
Bölgesel Amatör Lig'de Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, Ulubey Belediyespor ve Altınordu Belediyespor ile birlikte mücadele edecek olan Ünye 1957 Spor'da, yeni başkan Mehmet Ali Durak yeni yönetim ile bir araya geldi. Yapılan toplantının ardından ise görev dağılımı yapıldı. Kulübün yeni başkanı Mehmet Ali Durak, yaptıkları ve görev dağılımının ardından takımda teknik heyet ve futbolcu transfer çalışmalarına başlayacaklarını belirtirken, kulübü en iyi yere getirmek için ekip olarak en iyi şekilde çalışacaklarını söylerdi. Ünye 1957 Spor'da görev dağılımı şu şekilde oluştu.   Başkan: Mehmet Ali Durak   As Başkanlar: Ethem Rasin Uysal, Samet Tecer, Doğan Yağcı   Basın Sözcüsü ve Hukuki İşler: Yiğit Küçükoğlu Stratejik Planlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı: Mert Atik   Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı: Anıl Tahmazoğlu   Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Atilla Durak   Tesisten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi: Murat Cem Bozkurt   Hukuki İşler Sorumlusu: Sinan Çiloğlu   Altyapıdan Sorumlu Başkan Yardımcısı: Furkan Tüzen   Yönetim Kurulu Üyeleri: Alperen Arpacıoğlu, İbrahim Mutlu, Nejat Şimşek, Mert Gerçeker, Gürkan Çakır, Ömer Kahraman, Muhsin Şimşek, Burak Köse, Murathan Şen, Onur Arslan, Fatih Sinan Sezgül, Caner Balcı, Mehmet Ali Keskin, Furkan Ustaoğlu  
2020-2021 sezonu öncesinde yaptığı Olağan Genel Kurul'un ardından yeni başkanını seçen ve göreve Mehmet Ali Durak'ın getirildiği Ünye 1957 Spor'da, görev dağılımı yapıldı.

Bölgesel Amatör Lig'de Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, Ulubey Belediyespor ve Altınordu Belediyespor ile birlikte mücadele edecek olan Ünye 1957 Spor'da, yeni başkan Mehmet Ali Durak yeni yönetim ile bir araya geldi. Yapılan toplantının ardından ise görev dağılımı yapıldı.

Kulübün yeni başkanı Mehmet Ali Durak, yaptıkları ve görev dağılımının ardından takımda teknik heyet ve futbolcu transfer çalışmalarına başlayacaklarını belirtirken, kulübü en iyi yere getirmek için ekip olarak en iyi şekilde çalışacaklarını söylerdi. Ünye 1957 Spor'da görev dağılımı şu şekilde oluştu.

 

Başkan: Mehmet Ali Durak

 

As Başkanlar: Ethem Rasin Uysal, Samet Tecer, Doğan Yağcı

 

Basın Sözcüsü ve Hukuki İşler: Yiğit Küçükoğlu

Stratejik Planlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı: Mert Atik

 

Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı: Anıl Tahmazoğlu

 

Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Atilla Durak

 

Tesisten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi: Murat Cem Bozkurt

 

Hukuki İşler Sorumlusu: Sinan Çiloğlu

 

Altyapıdan Sorumlu Başkan Yardımcısı: Furkan Tüzen

 

Yönetim Kurulu Üyeleri: Alperen Arpacıoğlu, İbrahim Mutlu, Nejat Şimşek, Mert Gerçeker, Gürkan Çakır, Ömer Kahraman, Muhsin Şimşek, Burak Köse, Murathan Şen, Onur Arslan, Fatih Sinan Sezgül, Caner Balcı, Mehmet Ali Keskin, Furkan Ustaoğlu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.