Üniversite öğrencisi Milletvekili aday adayı oldu

SİYASET 29.04.2018 - 15:01, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1862+ kez okundu.
 

Üniversite öğrencisi Milletvekili aday adayı oldu

Ordu’da üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Ömer Faruk Yücedağ Milletvekili aday adayı oldu.
Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi Ömer Faruk Yücedağ, AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Gölköylü olan Ömer Faruk Yücedağ aday adaylığıyla ilgili şunları söyledi; Biz gençlere bu imkanı tanıdıkları için başta 16 Nisan referandumuna öncülük eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Aziz Türk milletine teşekkürlerimi sunuyorum. Biz gençler olarak bu yola baş koyduk. Her daim Reisimizin yanında yer aldık. Ve şimdi de bu kutlu vazifeyi bize layık gören milletimiz için ve bu milletin parlak geleceği olan gençlerimiz için bu kutlu vazifeye vatan, millet, gençlik sevdalısı bir genç olarak talip oldum. Yaşlısıyla genciyle hep birlikte daha dinamik ve güçlü Türkiye için genç fikirler üreterek başta milletimize ve tüm insanlığa faydalı olabilmek temel amacımızdır. Bu yönde hazırladığımız ve hazırlayacağımız projeler kapsamında  gerek sahada gerek mecliste gece gündüz çalışmak boynumuzun borcudur. Yeni hedeflere giderken yürüyeceğimiz bu uzun ve zorlu yolda daha genç, daha dinamik, daha girişimci ve daha üretken bir Türkiye için genç adaylar şarttır. Bunun gerekliliği tespit edilmiş ve millet tarafından 16 Nisan 2017 de biz gençlere bu imkan tanınmıştır. Ben de Daha genç bir Ordu için, Daha dinamik bir ordu için, daha girişimci ve daha üretken bir Ordu için AK Parti 27.Dönem milletvekilliği aday adayı oldum. 20 yaşında bu kutlu yola çıkarak inşaAllah gençlerimize örnek teşkil edecek ve gençlerimize istedikleri hedeflere ulaşabilmenin yolunun herdaim açık olduğunu göstereceğiz. Biz Akparti milletvekili olduğumuz takdirde Ordu’nun ve tüm Türkiye’nin gençlerine öncü olacağız. Türkiye gençlerinin meclisteki sesi olacağız inşaAllah. Her geçen gün değişerek gelişen gençliğe ayak uydurmak ve onların halini, derdini, isteklerini anlamak ancak biz gençlerin içinden gelen birinin yapabileceği bir iştir. Amacımız Türkiye gençliğinin sesini meclisimize duyurmak, onların dertleri ve isteklerini meclise taşımak ve onları sağ sol ayrımından kurtarıp birleştirmek tek bir çatı altında toplamaktır. Bu  kapsamda uygulayacağımız projelerle 13milyon gencimizin önünü açmak ve onların daha sağlam daha güçlü hedeflere ulaşmalarına öncü olmak için aday adayı oldum. Bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun.  
Ordu’da üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Ömer Faruk Yücedağ Milletvekili aday adayı oldu.

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi Ömer Faruk Yücedağ, AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Gölköylü olan Ömer Faruk Yücedağ aday adaylığıyla ilgili şunları söyledi;

Biz gençlere bu imkanı tanıdıkları için başta 16 Nisan referandumuna öncülük eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Aziz Türk milletine teşekkürlerimi sunuyorum. Biz gençler olarak bu yola baş koyduk. Her daim Reisimizin yanında yer aldık. Ve şimdi de bu kutlu vazifeyi bize layık gören milletimiz için ve bu milletin parlak geleceği olan gençlerimiz için bu kutlu vazifeye vatan, millet, gençlik sevdalısı bir genç olarak talip oldum.

Yaşlısıyla genciyle hep birlikte daha dinamik ve güçlü Türkiye için genç fikirler üreterek başta milletimize ve tüm insanlığa faydalı olabilmek temel amacımızdır. Bu yönde hazırladığımız ve hazırlayacağımız projeler kapsamında  gerek sahada gerek mecliste gece gündüz çalışmak boynumuzun borcudur.

Yeni hedeflere giderken yürüyeceğimiz bu uzun ve zorlu yolda daha genç, daha dinamik, daha girişimci ve daha üretken bir Türkiye için genç adaylar şarttır. Bunun gerekliliği tespit edilmiş ve millet tarafından 16 Nisan 2017 de biz gençlere bu imkan tanınmıştır.

Ben de Daha genç bir Ordu için, Daha dinamik bir ordu için, daha girişimci ve daha üretken bir Ordu için AK Parti 27.Dönem milletvekilliği aday adayı oldum. 20 yaşında bu kutlu yola çıkarak inşaAllah gençlerimize örnek teşkil edecek ve gençlerimize istedikleri hedeflere ulaşabilmenin yolunun herdaim açık olduğunu göstereceğiz. Biz Akparti milletvekili olduğumuz takdirde Ordu’nun ve tüm Türkiye’nin gençlerine öncü olacağız. Türkiye gençlerinin meclisteki sesi olacağız inşaAllah.

Her geçen gün değişerek gelişen gençliğe ayak uydurmak ve onların halini, derdini, isteklerini anlamak ancak biz gençlerin içinden gelen birinin yapabileceği bir iştir. Amacımız Türkiye gençliğinin sesini meclisimize duyurmak, onların dertleri ve isteklerini meclise taşımak ve onları sağ sol ayrımından kurtarıp birleştirmek tek bir çatı altında toplamaktır. Bu  kapsamda uygulayacağımız projelerle 13milyon gencimizin önünü açmak ve onların daha sağlam daha güçlü hedeflere ulaşmalarına öncü olmak için aday adayı oldum. Bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.