Tv52'den başarılı isimlere ödül yağdı

YAŞAM (Ünye Belediyesi Bülten ) - Ünye Belediyesi Bülten | 25.01.2020 - 21:59, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1678+ kez okundu.
 

Tv52'den başarılı isimlere ödül yağdı

Ordu'nun uydudan yayın yapan televizyon kanallarından Tv52 İstanbul'da '2019 Başarı Ödülleri' düzenlenen görkemli bir geceyle kutlandı. Ordu'da spordan iş dünyasına, medyadan tıp dalına kadar birçok başarılı isme ödülleri verildi.
İstanbul'da düzenlenen özel gecede ilk olarak Tv52 Yönetim Kurulu Başkanı İsa Akçay söz aldı. Açış konuşmasını yapan Akçay, Tv52'nin çeyrek asrı aşkın bir süredir yayın hayatını sürdürdüğünü belirten Tv52 Yönetim Kurulu Başkanı İsa Akçay, "Dünya'nın her yerinden izleyici çekme başarısı gösteren kanalımız, şimdiye kadar yerel diye tabir edilen hiçbir kanala nasip olmamış oranda büyük bir izleyici portföyüne ulaşmıştır" diye konuştu.  BAŞARILI İSİMLERİ ÖDÜL YAĞDI Gecede 2019 Tv52 Yılın Başarı Ödülleri'nde 'Yılın Haberi Ödülü' DHA Ordu Muhabiri Nedim Kovan'a, 'Yılın Gazetecisi Ödülü' AA Ordu Muhabiri Hayati Akçay'a, 'Yılın Basın Onur Ödülü' Hürriyet Gazetesi eski Başyazarı Oktay Ekşi'ye, 'Yılın Futbol Onur Ödülü' Dursun Karamustafaoğlu'na, 'Yılın Spor Adamı Ödülü' A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'e, 'Yılın En Başarılı Tıp İnsanı' ödülü Prof.Dr.Çağatay Öztürk'e, 'Yılın Sanatçısı Ödülü' Ümit Tokcan'a, 'Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü' ÜNSİAD Başkanı Kemal Yankuncu'ya, 'Yılın En Başarılı STK Ödülü' ORDEF Başkanı Sabri Çelebi'ye, 'Yılın KOBİ Ödülü' İsmail Kütük'e, 'Yılın İhracatçısı Ödülü' Hamit Tecer'e, 'Yılın Teknoloji ve Bilişim Ödülü' Sebahattin Yaman'a, 'Yılın Girişimcisi Ödülü' Fahri Ateş'e, 'Yılın İş Dünyası Yaşam Bolu Onur Ödülü' Onur Çetinceviz'e, 'Yılın En Başarılı İşadamı Ödülü' Şükrü Bodur'a, 'Yılın Gelecek Vaat Eden Siyasetçisi Ödülü' Ulaş Tepe'ye, 'Yılın En İyi Proje Ödülü' Aşkın Tören'e, 'Yılın Milletvekili Ödülü' Cemal Enginyurt'a, 'Yılın En Başarılı Belediye Başkanı Ödülü' Dr.Mehmet Hilmi Güler'e, 'Yılın Siyasette Yaşam Boyu Onur Ödülü' İdris Naim Şahin'e ve  'Yılın En Başarılı Siyasetçisi Ödülü' Seyit Torun'a verildi.     Ödül gecesi müzik dinletisiyle sona erdi.
Ordu'nun uydudan yayın yapan televizyon kanallarından Tv52 İstanbul'da '2019 Başarı Ödülleri' düzenlenen görkemli bir geceyle kutlandı. Ordu'da spordan iş dünyasına, medyadan tıp dalına kadar birçok başarılı isme ödülleri verildi.

İstanbul'da düzenlenen özel gecede ilk olarak Tv52 Yönetim Kurulu Başkanı İsa Akçay söz aldı. Açış konuşmasını yapan Akçay, Tv52'nin çeyrek asrı aşkın bir süredir yayın hayatını sürdürdüğünü belirten Tv52 Yönetim Kurulu Başkanı İsa Akçay, "Dünya'nın her yerinden izleyici çekme başarısı gösteren kanalımız, şimdiye kadar yerel diye tabir edilen hiçbir kanala nasip olmamış oranda büyük bir izleyici portföyüne ulaşmıştır" diye konuştu. 

BAŞARILI İSİMLERİ ÖDÜL YAĞDI

Gecede 2019 Tv52 Yılın Başarı Ödülleri'nde 'Yılın Haberi Ödülü' DHA Ordu Muhabiri Nedim Kovan'a, 'Yılın Gazetecisi Ödülü' AA Ordu Muhabiri Hayati Akçay'a, 'Yılın Basın Onur Ödülü' Hürriyet Gazetesi eski Başyazarı Oktay Ekşi'ye, 'Yılın Futbol Onur Ödülü' Dursun Karamustafaoğlu'na, 'Yılın Spor Adamı Ödülü' A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'e, 'Yılın En Başarılı Tıp İnsanı' ödülü Prof.Dr.Çağatay Öztürk'e, 'Yılın Sanatçısı Ödülü' Ümit Tokcan'a, 'Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü' ÜNSİAD Başkanı Kemal Yankuncu'ya, 'Yılın En Başarılı STK Ödülü' ORDEF Başkanı Sabri Çelebi'ye, 'Yılın KOBİ Ödülü' İsmail Kütük'e, 'Yılın İhracatçısı Ödülü' Hamit Tecer'e, 'Yılın Teknoloji ve Bilişim Ödülü' Sebahattin Yaman'a, 'Yılın Girişimcisi Ödülü' Fahri Ateş'e, 'Yılın İş Dünyası Yaşam Bolu Onur Ödülü' Onur Çetinceviz'e, 'Yılın En Başarılı İşadamı Ödülü' Şükrü Bodur'a, 'Yılın Gelecek Vaat Eden Siyasetçisi Ödülü' Ulaş Tepe'ye, 'Yılın En İyi Proje Ödülü' Aşkın Tören'e, 'Yılın Milletvekili Ödülü' Cemal Enginyurt'a, 'Yılın En Başarılı Belediye Başkanı Ödülü' Dr.Mehmet Hilmi Güler'e, 'Yılın Siyasette Yaşam Boyu Onur Ödülü' İdris Naim Şahin'e ve  'Yılın En Başarılı Siyasetçisi Ödülü' Seyit Torun'a verildi.    

Ödül gecesi müzik dinletisiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.