Tekrar Hizmet Vermeye Başladı

YAŞAM 15.11.2020 - 23:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1740+ kez okundu.
 

Tekrar Hizmet Vermeye Başladı

Fatsa Belediyesi Sosyal Tesisleri’nin Havuz ve SPA hizmetleri alınan Covid-19 tedbirleri kapsamında yeniden kullanıma açıldı.
  Fatsa Belediyesi Sosyal Tesisleri’nin Havuz ve SPA hizmetleri alınan Covid-19 tedbirleri kapsamında yeniden kullanıma açıldı. Pandemi nedeniyle yaklaşık  9 aydan bu yana kapalı olan Havuz ve SPA bölümü tüm tedbirler alınarak tekrar hizmete girdi. Havuz ve SPA bölümünün tekrar açılması ile ilgili bir açıklamada bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Her şeyden önce, halkımızın ve çalışanlarımızın sağlığını düşünerek, gerek kendi tedbirlerimizi gerekse de Bakanlığımızın zorunlu kıldığı tüm tedbirleri aldık. Dünyamızın yaşadığı bu zorlu süreçte üzerimize düşeni yapmanın ve tekrar tesisimizi açmanın heyecanı içindeyiz. 17 Mart 2019 tarihinden beri kapalı olan havuz ve SPA bölümümüz hizmete açılmıştır. Bunun yanında restoranımızda da düzenli ilaçlama yaparak sosyal mesafe kurallarına göre hizmet veriyoruz. Personellerimiz gerekli eğitimden geçmektedir. Tesislerimize giriş yapan herkes ateş ölçer ile ateşi ölçülerek alınmaktadır.” dedi.
Fatsa Belediyesi Sosyal Tesisleri’nin Havuz ve SPA hizmetleri alınan Covid-19 tedbirleri kapsamında yeniden kullanıma açıldı.

 

Fatsa Belediyesi Sosyal Tesisleri’nin Havuz ve SPA hizmetleri alınan Covid-19 tedbirleri kapsamında yeniden kullanıma açıldı.

Pandemi nedeniyle yaklaşık  9 aydan bu yana kapalı olan Havuz ve SPA bölümü tüm tedbirler alınarak tekrar hizmete girdi.

Havuz ve SPA bölümünün tekrar açılması ile ilgili bir açıklamada bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Her şeyden önce, halkımızın ve çalışanlarımızın sağlığını düşünerek, gerek kendi tedbirlerimizi gerekse de Bakanlığımızın zorunlu kıldığı tüm tedbirleri aldık. Dünyamızın yaşadığı bu zorlu süreçte üzerimize düşeni yapmanın ve tekrar tesisimizi açmanın heyecanı içindeyiz. 17 Mart 2019 tarihinden beri kapalı olan havuz ve SPA bölümümüz hizmete açılmıştır. Bunun yanında restoranımızda da düzenli ilaçlama yaparak sosyal mesafe kurallarına göre hizmet veriyoruz. Personellerimiz gerekli eğitimden geçmektedir. Tesislerimize giriş yapan herkes ateş ölçer ile ateşi ölçülerek alınmaktadır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.