Tebdil-İ Kıyafet Teftişte

BÖLGE GÜNDEMİ 12.04.2020 - 21:35, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1592+ kez okundu.
 

Tebdil-İ Kıyafet Teftişte

Başkan Güler Kimseye Haber Vermeden Teftişe Çıktı
  Tebdil-i kıyafet ile ilçelere teftişe gittiğini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, “Vatandaşlarımızın durumunu yerinde görmek, verdiğim talimatların uygulanıp uygulanmadığını tespit etmek ve belediyelerimizin çalışmalarını incelemek için kimseye haber vermeden Ünye’den Korgan’a, Gürgentepe’den Ulubey’e 11 ilçemizde bugün tek başıma tebdil-i kıyafet gezdim. Görev başında olan sağlık personellerimize, eczacılarımıza, fırıncılarımıza, güvenlik güçlerimize ve belediye personellerimize kolaylıklar dileyerek, günlerdir gösterdikleri fedakarlıklardan ötürü teşekkür ettim. 11 ilçemizin tamamında sokağa çıkma yasağının büyük bir hassasiyetle yerine getirildiğini gördüm. Bunun için tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim.”
Başkan Güler Kimseye Haber Vermeden Teftişe Çıktı

 

Tebdil-i kıyafet ile ilçelere teftişe gittiğini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, “Vatandaşlarımızın durumunu yerinde görmek, verdiğim talimatların uygulanıp uygulanmadığını tespit etmek ve belediyelerimizin çalışmalarını incelemek için kimseye haber vermeden Ünye’den Korgan’a, Gürgentepe’den Ulubey’e 11 ilçemizde bugün tek başıma tebdil-i kıyafet gezdim.

Görev başında olan sağlık personellerimize, eczacılarımıza, fırıncılarımıza, güvenlik güçlerimize ve belediye personellerimize kolaylıklar dileyerek, günlerdir gösterdikleri fedakarlıklardan ötürü teşekkür ettim.

11 ilçemizin tamamında sokağa çıkma yasağının büyük bir hassasiyetle yerine getirildiğini gördüm. Bunun için tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.