Tavlı iade-i ziyaretlere başladı

SİYASET 25.04.2018 - 09:51, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1486+ kez okundu.
 

Tavlı iade-i ziyaretlere başladı

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı yaptığı bir dizi ziyarette resmi kurum müdürlerine iade-i ziyaretlerde bulundu.
Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle Ünye’de görev yapan Tapu ve Kadastro Müdürü, Mal Müdürü, Milli Eğitim Müdürü, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü ve Ünye Devlet Hastanesi Başhekimini ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal’a ziyarette bulunan heyet daha sonra Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Fahri Çoban, Tapu ve Kadastro Müdürü Alparslan Çelik, Mal Müdürü Cemal Yıldız ve Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Güray Yılmaz’a ziyarette bulundu. Birim Müdürleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.  
Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı yaptığı bir dizi ziyarette resmi kurum müdürlerine iade-i ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle Ünye’de görev yapan Tapu ve Kadastro Müdürü, Mal Müdürü, Milli Eğitim Müdürü, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü ve Ünye Devlet Hastanesi Başhekimini ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal’a ziyarette bulunan heyet daha sonra Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Fahri Çoban, Tapu ve Kadastro Müdürü Alparslan Çelik, Mal Müdürü Cemal Yıldız ve Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Güray Yılmaz’a ziyarette bulundu.

Birim Müdürleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.