Tarihi Eser mi ?

ASAYİŞ 28.03.2018 - 22:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1533+ kez okundu.
 

Tarihi Eser mi ?

Samsun’da şüphe üzerine durdurulan bir otomobilden tarihi eser olabileceği değerlendirilen ürünler ve dedektör ele geçti.
Samsun'da şüphe üzerine durdurulan bir otomobilden tarihi eser olabileceği değerlendirilen ürünler ve dedektör ele geçti. Olay, Samsun'un Tekkeköy ilçesi Samsun-Ordu karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları 16 plakalı otomobilde yaptıkları aramada 1 adet dedektör, çeşitli ebatlarda bir kısmının tarihi eser olabileceği değerlendirilen toplam 33 parça metal sikke ve çeşitli metal materyal, 43 adet taş, 6 parça yanmış toprak, 11 adet kemik parçaları ele geçirildi. Olayla ilgili A.H. gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen A.H., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren A.H., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı  
Samsun’da şüphe üzerine durdurulan bir otomobilden tarihi eser olabileceği değerlendirilen ürünler ve dedektör ele geçti.

Samsun'da şüphe üzerine durdurulan bir otomobilden tarihi eser olabileceği değerlendirilen ürünler ve dedektör ele geçti.

Olay, Samsun'un Tekkeköy ilçesi Samsun-Ordu karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları 16 plakalı otomobilde yaptıkları aramada 1 adet dedektör, çeşitli ebatlarda bir kısmının tarihi eser olabileceği değerlendirilen toplam 33 parça metal sikke ve çeşitli metal materyal, 43 adet taş, 6 parça yanmış toprak, 11 adet kemik parçaları ele geçirildi. Olayla ilgili A.H. gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen A.H., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren A.H., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.