Sokak Hayvanları Unutulmuyor

YAŞAM 02.04.2020 - 09:26, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1122+ kez okundu.
 

Sokak Hayvanları Unutulmuyor

Son zamanlarda Türkiye’de etkisini gösteren Corona Virüs için tedbirler alınmaya devam ederken bir yandan da sokak hayvanları için uygulamalar yapılıyor.
  Bu kapsamda kentin belirli noktalarına konulan yemliklerle sokak hayvanlarının besin ihtiyacını karşılayan Ordu Büyükşehir Belediyesine destek amaçlı Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP), Altınordu ilçesinde bulunan Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezine 1 ton mama bağışında bulundu. “BİLİYORUZ Kİ BİRLİK İÇERİSİNDE BU ZOR ZAMANLARI ATLATACAĞIZ” Yaptıkları yardım için HAYTAP Federasyonuna teşekkür eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Büyükşehir Belediyesi olarak dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 Virüsü için kentimizde tüm önlemlerimizi alıyoruz. Bu tedbirlerin içerisinde elbette sokak hayvanlarımızı da düşünüyoruz. Biz daha öncesinde onlar için kentimizin belirli noktalarına yemleme odakları yerleştirerek sokak hayvanlarımızın yemleme ihtiyaçlarını büyük oranda karşılamıştık. Onların bu zorlu günlerde aç kalmaması için her türlü çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu seferberlikte HAYTAP Federasyonun bizlere sağlamış olduğu katkılar dolayısıyla onlara teşekkür ediyoruz. Biliyoruz ki birlik içerisinde bu zor zamanları atlatacağız” dedi. “BU SÜREÇTE TİTİZLİKLE ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ” Titizlikle çalışmalara devam edildiğini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Veteriner Hekimi Sevim Karabay, “Ülkemizde etkisini gösteren Corana Virüs için tedbirlerimizi sokak hayvanlarımız için de aldık. Daha öncesinden il genelinde Büyükşehir Belediyesi olarak sokak hayvanları için yemleme odakları oluşturmuş, yemleme işlemlerini yapıyorduk. Bu zor günlerde HAYTAP Federasyonu bizlere büyük bir destek sağlayarak mama bağışında bulundu. Bağışlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler de Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak bu süreçte titizlikle çalışmalara devam edeceğiz” diye konuştu. “EVLERİNİZİN ÖNÜNE BİR KAP SU, BİR KAP YEMEK KOYUNUZ” İllere mama bağışında bulunulduğunu söyleyen Ordu ili HAYTAP temsilcileri, “Ülkemizde etkisini gösteren Corono Virüs sebebiyle sokak hayvanlarımızın aç kalabilme ihtimalini göz önüne alarak HAYTAP Federasyonumuz tarafından illere mama bağışında bulunuldu. Bizler de HAYTAP Federasyonumuzu temsilen buraya gelerek sokak hayvanlarımıza mama getirdik. Herkesten ricamız bu zor günlerde sokak hayvanlarımızı düşünerek evlerinin önüne bir kap yemek, bir kap su koymasıdır” şeklinde konuştular.
Son zamanlarda Türkiye’de etkisini gösteren Corona Virüs için tedbirler alınmaya devam ederken bir yandan da sokak hayvanları için uygulamalar yapılıyor.

 

Bu kapsamda kentin belirli noktalarına konulan yemliklerle sokak hayvanlarının besin ihtiyacını karşılayan Ordu Büyükşehir Belediyesine destek amaçlı Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP), Altınordu ilçesinde bulunan Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezine 1 ton mama bağışında bulundu.

“BİLİYORUZ Kİ BİRLİK İÇERİSİNDE BU ZOR ZAMANLARI ATLATACAĞIZ”

Yaptıkları yardım için HAYTAP Federasyonuna teşekkür eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Büyükşehir Belediyesi olarak dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 Virüsü için kentimizde tüm önlemlerimizi alıyoruz. Bu tedbirlerin içerisinde elbette sokak hayvanlarımızı da düşünüyoruz. Biz daha öncesinde onlar için kentimizin belirli noktalarına yemleme odakları yerleştirerek sokak hayvanlarımızın yemleme ihtiyaçlarını büyük oranda karşılamıştık. Onların bu zorlu günlerde aç kalmaması için her türlü çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu seferberlikte HAYTAP Federasyonun bizlere sağlamış olduğu katkılar dolayısıyla onlara teşekkür ediyoruz. Biliyoruz ki birlik içerisinde bu zor zamanları atlatacağız” dedi.

“BU SÜREÇTE TİTİZLİKLE ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ”

Titizlikle çalışmalara devam edildiğini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Veteriner Hekimi Sevim Karabay, “Ülkemizde etkisini gösteren Corana Virüs için tedbirlerimizi sokak hayvanlarımız için de aldık. Daha öncesinden il genelinde Büyükşehir Belediyesi olarak sokak hayvanları için yemleme odakları oluşturmuş, yemleme işlemlerini yapıyorduk. Bu zor günlerde HAYTAP Federasyonu bizlere büyük bir destek sağlayarak mama bağışında bulundu. Bağışlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler de Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak bu süreçte titizlikle çalışmalara devam edeceğiz” diye konuştu.

“EVLERİNİZİN ÖNÜNE BİR KAP SU, BİR KAP YEMEK KOYUNUZ”

İllere mama bağışında bulunulduğunu söyleyen Ordu ili HAYTAP temsilcileri, “Ülkemizde etkisini gösteren Corono Virüs sebebiyle sokak hayvanlarımızın aç kalabilme ihtimalini göz önüne alarak HAYTAP Federasyonumuz tarafından illere mama bağışında bulunuldu. Bizler de HAYTAP Federasyonumuzu temsilen buraya gelerek sokak hayvanlarımıza mama getirdik. Herkesten ricamız bu zor günlerde sokak hayvanlarımızı düşünerek evlerinin önüne bir kap yemek, bir kap su koymasıdır” şeklinde konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.