Seyircimiz gerginliğe fırsat vermesin

SPOR 25.01.2020 - 21:30, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1566+ kez okundu.
 

Seyircimiz gerginliğe fırsat vermesin

Ligin ilk devresini sıralamanın dibinde tamamlayıp, devre arasında oluşan yeni yönetimle ikinci devreye güzel bir giriş yaparak Ünyelilerin umutlarını yeşerten Ünye 1957 Spor, Ünye Şehir Stadında yaptığı antrenmanlarla mutlak galibiyet parolası ile Bulancak deplasmanına hazırlanıyor.
  Şehrin beklentisine cevap verdik Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Ahmet Yıldıran yaptığı açıklamada, “Takım ve yönetim olarak şehrin beklentisine cevap verdiğimizi düşünüyorum. Ama bu bizim için yeterli değil. Önümüzde 12 maçımız var, bunun en az 7 tanesini final maçı gibi görüyoruz ve almamız gerekiyor. Ama takım ve şehir için ilk 3 maçı yüzde 100 almamız gerekiyor. Bunların bir tanesini aldık, ikincisi Bulancak. Bunu da alırsak sahamızda oynayacağımız Osmancık maçı taraftar ve kulüp açısından çok hareketli geçer. İnşallah Bulancak’tan güzel bir sonuçla döneceğiz.”dedi. İyi bir ekip kurduğumuza inanıyorum Ligin ilk karşılaşmalarının her zaman zor olduğunu ifade eden Yıldıran, “Ligin ilk maçları her zaman zordur. Bir de yani kurulan bir takımın oyuncu profili uyum sağlama anlamında çok başarılı olamayabiliyor. Bizim şuanda 12 kişilik bir oyuncu gurubumuz var. Nokta atışı dediğimiz transfer yapıp, iyi bir ekip kurduğumuza inanıyorum. Bir iki eksiğimiz var. Onu da teknik heyetin raporu doğrultusunda bir iki oyuncu ile görüşüyoruz. Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Büyükşehir Başkanvekilimiz Adem Atik’e, siyasi partilerimize, ikinci devrenin ilk maçında bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. ”diye konuştu. Seyircimiz gerginliğe fırsat vermesin Taraftara çağrıda bulunan Yıldıran şunları kaydetti, “Orduspor karşılaşmasında Burakcan kardeşimiz kırmızı kart gördü. Bulancak maçında bir eksik oldu. Taraftarımız da Bulancak’a gelmek isteyebiliriler. Bulancak atmosferi biraz germek istenebilir, Ünye’den giden taraftarımız asla bunlara fırsat vermesinler. Sakin bir şekilde izlesinler, takımlarını desteklesinler.”
Ligin ilk devresini sıralamanın dibinde tamamlayıp, devre arasında oluşan yeni yönetimle ikinci devreye güzel bir giriş yaparak Ünyelilerin umutlarını yeşerten Ünye 1957 Spor, Ünye Şehir Stadında yaptığı antrenmanlarla mutlak galibiyet parolası ile Bulancak deplasmanına hazırlanıyor.

 

Şehrin beklentisine cevap verdik

Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Ahmet Yıldıran yaptığı açıklamada, “Takım ve yönetim olarak şehrin beklentisine cevap verdiğimizi düşünüyorum. Ama bu bizim için yeterli değil. Önümüzde 12 maçımız var, bunun en az 7 tanesini final maçı gibi görüyoruz ve almamız gerekiyor. Ama takım ve şehir için ilk 3 maçı yüzde 100 almamız gerekiyor. Bunların bir tanesini aldık, ikincisi Bulancak. Bunu da alırsak sahamızda oynayacağımız Osmancık maçı taraftar ve kulüp açısından çok hareketli geçer. İnşallah Bulancak’tan güzel bir sonuçla döneceğiz.”dedi.

İyi bir ekip kurduğumuza inanıyorum

Ligin ilk karşılaşmalarının her zaman zor olduğunu ifade eden Yıldıran, “Ligin ilk maçları her zaman zordur. Bir de yani kurulan bir takımın oyuncu profili uyum sağlama anlamında çok başarılı olamayabiliyor. Bizim şuanda 12 kişilik bir oyuncu gurubumuz var. Nokta atışı dediğimiz transfer yapıp, iyi bir ekip kurduğumuza inanıyorum. Bir iki eksiğimiz var. Onu da teknik heyetin raporu doğrultusunda bir iki oyuncu ile görüşüyoruz. Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Büyükşehir Başkanvekilimiz Adem Atik’e, siyasi partilerimize, ikinci devrenin ilk maçında bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. ”diye konuştu.

Seyircimiz gerginliğe fırsat vermesin

Taraftara çağrıda bulunan Yıldıran şunları kaydetti, “Orduspor karşılaşmasında Burakcan kardeşimiz kırmızı kart gördü. Bulancak maçında bir eksik oldu. Taraftarımız da Bulancak’a gelmek isteyebiliriler. Bulancak atmosferi biraz germek istenebilir, Ünye’den giden taraftarımız asla bunlara fırsat vermesinler. Sakin bir şekilde izlesinler, takımlarını desteklesinler.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.