Şehitlerimize Saygı, Kahraman Ordumuza Destek Yürüyüşü

BÖLGE GÜNDEMİ 01.03.2020 - 21:29, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2653+ kez okundu.
 

Şehitlerimize Saygı, Kahraman Ordumuza Destek Yürüyüşü

Fatsa-Ünye Çevre İlçeleri Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Kahraman Askerlerimize manevi destek vermek amacıyla düzenlenen yürüyüşe vatandaşları davet etti.
  Yapılan yazılı açıklama şöyle; 02.03.2020 Pazartesi günü saa:17:30’da, Fatsa-Ünye Çevre İlçeleri Şehit ve Gazi Aileleri Derneği olarak; Suriye’nin İdlib kenti bölgesinde Kahraman Ordumuza karşı yapılan hain saldırı sonucu Şehit olan Mehmetçiklerimiz ve Ülkemizin Bekâsı için bir çok cephede can siperhane mücadele eden Kahraman Askerlerimize manevi destek vermek amacıyla, başta Ünye Kaymakamımız sayın Ümit Hüseyin Güney olmak üzere, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin TAVLI, Siyasi Partilerimiz, Odalarımız, Sivil Toplum Örgütlerimizin katılacağı Anma Yürüyüşü düzenliyoruz. Manevi değeri yüksek yürüyüşümüze Tüm halkımızı eş ve çocukları ile Şanlı Bayraklarımızla birlikte bu kutlu yürüyüşe davet ediyoruz. Fatsa İlçemizle birlikte eş zamanlı başlayacak olan yürüyüşümüz, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’ndan başlayarak, Niksar Caddesi’nden devam edecek, Hükümet Caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanında, anma konuşmalarının ardından yapılacak olan duadan sonra son bulacaktır. Duyarlı ve Vatansever Halkımıza duyurulur… Adnan SOBİ Fatsa-Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Onursal Başkanı… Dernek Onursal Başkanı
Fatsa-Ünye Çevre İlçeleri Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Kahraman Askerlerimize manevi destek vermek amacıyla düzenlenen yürüyüşe vatandaşları davet etti.

 

Yapılan yazılı açıklama şöyle;
02.03.2020 Pazartesi günü saa:17:30’da, Fatsa-Ünye Çevre İlçeleri Şehit ve Gazi Aileleri Derneği olarak;

Suriye’nin İdlib kenti bölgesinde Kahraman Ordumuza karşı yapılan hain saldırı sonucu Şehit olan Mehmetçiklerimiz ve Ülkemizin Bekâsı için bir çok cephede can siperhane mücadele eden Kahraman Askerlerimize manevi destek vermek amacıyla, başta Ünye Kaymakamımız sayın Ümit Hüseyin Güney olmak üzere, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin TAVLI, Siyasi Partilerimiz, Odalarımız, Sivil Toplum Örgütlerimizin katılacağı Anma Yürüyüşü düzenliyoruz. Manevi değeri yüksek yürüyüşümüze Tüm halkımızı eş ve çocukları ile Şanlı Bayraklarımızla birlikte bu kutlu yürüyüşe davet ediyoruz.
Fatsa İlçemizle birlikte eş zamanlı başlayacak olan yürüyüşümüz, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’ndan başlayarak, Niksar Caddesi’nden devam edecek, Hükümet Caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanında, anma konuşmalarının ardından yapılacak olan duadan sonra son bulacaktır.
Duyarlı ve Vatansever Halkımıza duyurulur…

Adnan SOBİ
Fatsa-Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Onursal Başkanı…
Dernek Onursal Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.