Saray Hamamı yeniden hizmette...

TURİZM 08.01.2020 - 23:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2930+ kez okundu.
 

Saray Hamamı yeniden hizmette...

Ünye'nin tarihi Türk hamamlarından Saray Hamamı 38 yıl sonra yeniden hizmete açılıyor.
Ünye merkez Çamurlu Mahallesi Saray Caddesi üzerinde bulunan 220 yıllık geçmişi ile Türk Hamam tarihinde ilçenin önemli değerlerinden olan Saray Hamamı 38 yıl sonra yeniden hizmete açılıyor. Restorasyon çalışmaları sonrası, işletilmek üzere Ünye Belediyesi tarafından kiraya verilen hamamda, işleticiliğini yapacak firma tarafından hizmete sokulmak üzere son çalışmalar yapılıyor.   Türk Hamamı misyonuna uygun olarak açılacak ve kimliğini değiştirmeden faaliyetini yürütecek Saray Hamamı 13 Ocak Pazartesi günü saat 14'te hizmete açılacak.
Ünye'nin tarihi Türk hamamlarından Saray Hamamı 38 yıl sonra yeniden hizmete açılıyor.

Ünye merkez Çamurlu Mahallesi Saray Caddesi üzerinde bulunan 220 yıllık geçmişi ile Türk Hamam tarihinde ilçenin önemli değerlerinden olan Saray Hamamı 38 yıl sonra yeniden hizmete açılıyor.

Restorasyon çalışmaları sonrası, işletilmek üzere Ünye Belediyesi tarafından kiraya verilen hamamda, işleticiliğini yapacak firma tarafından hizmete sokulmak üzere son çalışmalar yapılıyor.

 

Türk Hamamı misyonuna uygun olarak açılacak ve kimliğini değiştirmeden faaliyetini yürütecek Saray Hamamı 13 Ocak Pazartesi günü saat 14'te hizmete açılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.