Randıman ilk üç günde Zirvede!

SANAT 29.09.2020 - 10:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1543+ kez okundu.
 

Randıman ilk üç günde Zirvede!

Kadrosunda Salih Kalyon, Cezmi Baskın, Feriha Eyüboğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı RANDIMAN sinema filmi 25 Eylül'de vizyona girdi.
Geçtiğimiz yıl çekilen Randıman filmi Mart ayında vizyona girmesi beklenirken pandemi dolayısıyla ertelenmişti.   Bu haftasonu itibariyle 40 il ve 140 salonda gösterime giren RANDIMAN filmi izleyiciden tam not alarak yerli filmlerde 1.sırayı aldı.   Filmin senaristi ve başrol oyuncusu Kerim Aydemir yaptığı açıklamada; "Fındık Karadeniz insanının vazgeçilmesi, sevdası. Yöre halkının fındıkla olan bağlarını anlatan, yaşanmış hikayeleri konu alan bir film yaptık. Her yöreden insanın kendisinden bir şeyler bulacağını umut ediyorum" dedi.   Filmin yönetmeni Mehmet Hoşnut ise; ilk üç günde alınan sonuçlar bizleri mutlu etti. Listede yerli filmlerde ilk sıradayız. Geniş bir kitleye, bölgemizin derdini anlatmaya çalıştık. Desteklerinden ötürü tüm sinemaseverlere teşekkür ediyor, filmimizin hala vizyonlarda olduğunu hatırlatmak istiyorum. Herkesi filme sahip çıkmaya davet ediyorum. " dedi.
Kadrosunda Salih Kalyon, Cezmi Baskın, Feriha Eyüboğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı RANDIMAN sinema filmi 25 Eylül'de vizyona girdi.

Geçtiğimiz yıl çekilen Randıman filmi Mart ayında vizyona girmesi beklenirken pandemi dolayısıyla ertelenmişti.

 

Bu haftasonu itibariyle 40 il ve 140 salonda gösterime giren RANDIMAN filmi izleyiciden tam not alarak yerli filmlerde 1.sırayı aldı.

 

Filmin senaristi ve başrol oyuncusu Kerim Aydemir yaptığı açıklamada; "Fındık Karadeniz insanının vazgeçilmesi, sevdası. Yöre halkının fındıkla olan bağlarını anlatan, yaşanmış hikayeleri konu alan bir film yaptık. Her yöreden insanın kendisinden bir şeyler bulacağını umut ediyorum" dedi.

 


Filmin yönetmeni Mehmet Hoşnut ise; ilk üç günde alınan sonuçlar bizleri mutlu etti. Listede yerli filmlerde ilk sıradayız. Geniş bir kitleye, bölgemizin derdini anlatmaya çalıştık. Desteklerinden ötürü tüm sinemaseverlere teşekkür ediyor, filmimizin hala vizyonlarda olduğunu hatırlatmak istiyorum. Herkesi filme sahip çıkmaya davet ediyorum. " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.