Para yüzünden arkadaşını öldürdü

ASAYİŞ 20.09.2018 - 15:42, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1416+ kez okundu.
 

Para yüzünden arkadaşını öldürdü

Altınordu’da sabah işlenen cinayetin nedenin alacak verecek meselesinden kaynaklandığı ileri sürüldü.
Zanlı 37 yaşındaki A.Ö. ile ağır yaralanan 40 yaşındaki M.H.’nin  Aybastılı olduğu belirtildi. İkilinin daha önce İstanbul’da birlikte iş yaptıkları ve aralarında alacak verecek nedeniyle husumet bulunduğu ifade edildi. A.Ö. ile M.H.’nin sabah Köprübaşı’nda karşılaştığı ve aralarında tartışma çıktığı kaydedildi. Tartışma sırasında A.Ö.’nün M.H.’ye tabancayla ateş ettiği yaralanan M.H.’nin kaçıp bir işyerine girdiği arkasından gelen zanlı A.Ö.’nün bu kez bıçakla saldırdığı öğrenildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan M.H.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Zanlı A.Ö.’nün polisteki işlemleri devam ediyor.  
Altınordu’da sabah işlenen cinayetin nedenin alacak verecek meselesinden kaynaklandığı ileri sürüldü.

Zanlı 37 yaşındaki A.Ö. ile ağır yaralanan 40 yaşındaki M.H.’nin  Aybastılı olduğu belirtildi. İkilinin daha önce İstanbul’da birlikte iş yaptıkları ve aralarında alacak verecek nedeniyle husumet bulunduğu ifade edildi.

A.Ö. ile M.H.’nin sabah Köprübaşı’nda karşılaştığı ve aralarında tartışma çıktığı kaydedildi. Tartışma sırasında A.Ö.’nün M.H.’ye tabancayla ateş ettiği yaralanan M.H.’nin kaçıp bir işyerine girdiği arkasından gelen zanlı A.Ö.’nün bu kez bıçakla saldırdığı öğrenildi.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan M.H.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Zanlı A.Ö.’nün polisteki işlemleri devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.